Володимир Остапчук розлучається: історія кохання ведучого та його дружини тривалістю у 15 років

Володимир Остапчук розлучається: історія кохання ведучого та його дружини тривалістю у 15 років

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Пара офіційно підтвердила рішення розірвати стосунки.

Український телеведучий Володимир Остапчук днями приголомшив рішенням розлучитися з дружиною Оленою Войченко.

Так, минулого тижня на сайті Подільського районного суду Києва з'явилася позовна заява, датована 22 жовтня, яку зареєстрував Остапчук. Зі свого боку,  дружина ведучого зізналася, що рішення чоловіка стало неочікуваним для неї.

Володимир Остапчук та Олена Войченко були разом 15 років, з них 12 – у офіційному шлюбі. Поки прихильники оговтуються від почутого, ТСН.ua пропонує пригадати як зароджувалося їхнє кохання.

Зустріч в університеті

Володимир Остапчук був студентом другого курсу Уманського педагогічного університету. Там навчалася і Олена, вона була першокурсницею. А зустрілася пара у кафе.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

"Ми побачилися в кафе, яке розташоване поблизу нашого корпусу. Пам’ятаю, тоді я купував тістечко, а Олена – солодку картоплю. Вона мені дуже сподобалася", – розповідав ведучий в інтерв’ю для Ivona. Тоді Остапчук вирішив заплатити за солодощі Олени, втім, дівчина відмовилася.

Спільні друзі

Незабаром виявилося, що Володимир Остапчук та Олена Войченко мають спільних товаришів. Дружні посиденьки тривали декілька років. Згодом пара почала зустрічатися. Через два роки, а саме 24 серпня 2007 року, Володимир та Олена одружилися.

Переїзд до Києва

2009 року пара переїждає до столиці. У Києві Володимир Остапчук закінчує школу телеведучих. 2013 року народжується їхній первісток – донька Емілія.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Життя на дві країни

2017 року подружжя разом з чотирирічною донькою планує емігрувати до Канади. Цього ж року Володимир дізнається, що пройшов кастинг на роль ведучого "Євробачення" в Україні. Конкурс приносить йому шалену популярність, Володимир  стає більш затребуваний у рідній країні, втім і у Канаді хлопець займався улюбленою справою – виступав зі стендапами. Тому сім’я вирішує жити на дві країни. У березні 2018 в Торонто у пари народився другий малюк – син Еван-Олександр.

Розлучення

25 жовтня шанувальників приголомшила новина про розлучення, здавалося б, ідеальної пари. На сайті Подільського районного суду Києва з’являється запис про те, що 22 жовтня Остапчук зареєстрував позовну заяву. Скріншот із шаленою швидкістю облетів усі соцмережі та ЗМІ. Згодом, Володимир прокоментував свій вчинок першим. В Instagram чоловік підтвердив інформацію про рішення розійтися з Оленою.

"Життя непередбачуване і так трапляється. Щиро сказати, ми не хочемо виносити наші особисті взаємини на загальний огляд. Ми особливо трепетно ​​оберігаємо наш особистий простір, адже у нас двоє чудових дітей", – написав Остапчук.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Згодом Олена також опублікувала допис у фотоблогу, де зазначила, що з нею сталися "незаплановані зміни".

"Ціную цей життєвий досвід, адже кожен мій день був наповнений абсолютно різними палітрами фарб. Цей період був як американські гірки. Але головне, це те, ким ми стали сьогодні і чого досягли разом. Найголовніша моя цінність - мої діти. Вони моє головне щастя в житті", – поділилася Олена з шанувальниками.

Зі свого боку Володимир Остапчук подякував ексдружині за мудрість та терпіння. А головним життєвим уроком вважає те, що потрібно цінувати досвід. Також популярний ведучий заявив, що йому "настав час йти по-новому".

Повʼязані теми:

Наступна публікація