Володимир Остапчук розпочинає грандіозну битву кондитерів

Володимир Остапчук розпочинає грандіозну битву кондитерів

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Сьогодні на каналі "1+1" відбудеться прем'єра кулінарного проекту "Король десертів".

Сьогодні о 21:30 на телеканалі "1+1" відбудеться прем’єра "найсолодшого" реаліті — "Король десертів".

У проекті 8 учасників-кондитерів дивуватимуть своїми кулінарними талантами суддів проекту: французького бренд-шефа "мішленівських" ресторанів Стефана Вайттинадана, засновницю авторитетної кулінарної академії Тетяну Вербицьку та власника мережі кондитерських Кирила Сміяна.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Позитивну атмосферу на проекті й бадьорий дух учасників буде підтримувати ведучий Володимир Остапчук, який теж нещодавно відкрив у собі кулінарні здібності.

Понад тисячу українців забажали взяти участь у реаліті, проте лише 50 із них були відібрані командою проекту на телевізійний кастинг, де кондитери змогли продемонструвати свої десерти безпосередньо перед суддями.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Неабияк вразила суддів 76-річна Валентина Краєвська з міста Первомайськ, що на Миколаївщині. На кастинг вона приготувала желе із гарбузового соку у вигляді поросяти, фаршоване родзинками і курагою.

Валентина Краєвська / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Валентина Григорівна ― кондитер-легенда із 40-річним стажем. Вона здобула безліч перемог у кулінарних конкурсах, а її фірмовими солодощами смакували президент Леонід Кравчук та перша в світі жінка-космонавт Валентина Терешкова.

"Валентина Терешкова часто замовляла вареники з сиром і вишнями, — розповіла Валентина Григорівна. — Коли страви мої були готові, приходила комісія з 35 осіб, які все куштували, а тільки тоді подавали їжу Валентині Терешковій", - зазначила учасниця шоу.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Екс-президент України Леонід Кравчук обожнював вареники, голубці, фаршовану рибу Валентини Краєвської й говорив, що такої смакоти на жодному бенкеті не куштував.

"Леонід Кравчук мене обнімав, цілував, дякував за смачні страви. Я йому показувала, як і з чого готую. Мою їжу дуже любили, а за старання навіть квартиру пропонували. Та я відповіла, що маю хату, тож нічого мені не треба", — поділилась спогадами Валентина Григорівна.

Хто складе конкуренцію Валентині Григорівні на кастингу проекту, та хто з кулінарів стане учасниками шоу – дивіться в реаліті "Король десертів" щосереди о 21:30 на телеканалі "1+1".

Нагадаємо, нещодавно у ресторані Comme Il Faut відбулась презентація кулінарного проекту "Король десертів"

Повʼязані теми:

Наступна публікація