Вона ставила себе вище сестри: мати Бейонсе зізналася, що лікувала доньку від зіркової хвороби

Вона ставила себе вище сестри: мати Бейонсе зізналася, що лікувала доньку від зіркової хвороби

Фото: Getty Images

Тіна Ноулз у нещодавньому інтерв’ю розповіла про власні методи виховання дітей.

Мама співачки Бейонсе, яка завжди опиняється у центрі уваги, дала інтерв'ю про свої методи виховання і зоряної хвороби дочки.

Мама співачки вважає, що у її дитинстві мама любила брата більше, тому у вихованні двох своїх дочок вона враховувала всі образи і намагалася приділяти достатньо уваги їм обом.

"У мене були дні, які я проводила з кожною окремо. По середах я йшла з роботи, і це був день Соланж. Вона була молодша за Бейонсе, і це було складно, тому що Бі була на п'ять років старша, і до того ж маленькою суперзіркою в нашому місті", - поділилася Тіна.

Тіна зауважила, що у дитинстві її дочки зовсім не дружили. Бейонсе божеволіла від підвищеної уваги молодшої сестри, через що матері довелося відводити дітей до психотерапевта.

"Я водила їх на консультацію в ранньому віці, щоб психолог міг допомогти Бейонсе бути більш поблажливою до Соланж. Вона не могла витримати ні хвилини з нею. Бейонсе неймовірно дратувало, коли Соланж весь час хотіла бути з нею. Вона ставила себе вище сестри. Я витратила багато часу на те, щоб мої дівчатка зрозуміли, що є й інші люди, про яких потрібно дбати. Я думаю, це дійсно важливо", - пояснила Ноулз.

Але, схоже, сеанси психотерапії не надто допомогли Бейонсе, адже в своїх інтерв'ю вона часто називає свій музичний талант "даром Божим", а себе королевою.

Нагадаємо, що до свого чоловіка Бейонсе також ставиться дуже ревно. Нещодавно зірка публічно влаштувала сцену ревнощів через загравання її чоловіка до відомої акторки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація