"Вони усі мої боржники": тато Меган Маркл відверто розповів про стосунки з донькою

"Вони усі мої боржники": тато Меган Маркл відверто розповів про стосунки з донькою

Фото: Associated Press

Томас Маркл став героєм документального фільму..

Батько Меган Маркл Томас, який виступить проти неї у суді, наразі дав відверте інтерв’ю.

Так, чоловік знявся у документальному фільмі "Томас Маркл: моя історія" (Thomas Markle: My Story) для телеканалу Channel 5. Як передає видання Daily Mail, тато Меган поділився архівними знімками доньки та відверто розповів про стосунки з нею після її весілля.

Зокрема, Томас Маркл обурений тим, що після одруження з принцом донька не підтримує його фінансово. Адже, за його словами, він платив за освіту своєї дочки, а потім продав свої акції, щоб дати їй 15 000 фунтів на її перше весілля, яке відбулося 2011 року. Втім, Меган більше не надсилає йому грошей.

"Вони усі мої боржники: монархія, Меган, Гаррі. За те, що я пережив. Моя дочка говорила мені, що, коли я стану старим, вона про мене подбає. І тепер прийшла пора доглядати за татом. Але для них я не існую. Гаррі, розуміє він чи ні, тепер частина моєї родини, а я - його. Ми повинні поговорити. Йому більше не 12 років", - заявив Томас Маркл.

Фото: Associated Press

Пригадав Томас Маркл і момент, коли він домовився з фотографами продати свої знімки напередодні весілля Меган, а після потрапив до лікарні з серцевим нападом і не приїхав на святкування.

"Вони обіцяли захистити мене, але їх захист полягав лише в тому, щоб заборонити мені з будь-ким розмовляти", – розповів Маркл.

Засмучений Томас і тим, що про те, що він стане дідусем, чоловік дізнався по радіо.

Фото: Associated Press

"Це звучить як жарт, коли ти говориш людям, що дізнався про таке по радіо. Так, це моя дочка, і вона каже про мого онука, а я дізнаюся про це не по телефону", – зізнався тато Маркл.

До рішення Меган і Гаррі скласти з себе повноваження членів королівської сім'ї Томас ставиться негативно. За його словами, коли дізнався про це, то відчув "збентеження" і "розчарування".

"Востаннє вони побачать мене, коли мене будуть опускати в землю. Я не думаю, що вони будуть раді бачити мене і тоді", – поділився тато Меган Маркл.

Нагадаємо, рік тому тато Меган оприлюднив у ЗМІ особистого листа від дочки, в якому та просить його зупинитися.

Повʼязані теми:

Наступна публікація