Вперше після спроби самогубства Періс Джексон з'явилася на публіці

Вперше після спроби самогубства Періс Джексон з'явилася на публіці

Фото: Associated Press

Дочка поп-короля з бойфрендом відвідали світову прем'єру стрічки "Бруд".

Дочка скандального Майкла Джексона Періс, яка всього три дні тому  була госпіталізована після спроби самогубства, з'явилася на публіці.

20-річна дівчина разом зі своїм бойфрендом, рокером Габріелем Гленном відвідала світову прем'єру картини "Бруд" (The Dirt), в якій розповідається про те, як Motley Crue став одним з найпопулярніших рок-гуртів в історії.

Фото: Associated Press

Модель на прем'єрі із задоволенням позувала фотографам в обнімку з коханим, як-ніби й не було ніякої спроби суїциду. Єдине, дочка Джексона мало посміхалася і досить стримано виглядала.

Періс з'явилася в рокерскому образі. Вона була одягнена в чорні джинси, футболку та косуху з клепками, а завершила свій look вона яскравим макіяжем очей та великою кількістю різних намист. 

Фото: Associated Press

Нагадаємо, днями у ЗМІ зявилась інформація, що Періс Джексон спробувала вкоротити собі віку, однак нещасному випадку вдалося запобігти лише завдяки швидкому реагуванню поліцейських і медиків. Однак сама дівчина спростувала цю інформацію.

За словами друзів Джексон, така поведінка дівчини пов'язана з виходом скандального фільму "Залишаючи Неверленд" - документальної історії про 36-річного Вейда Робсона і 40-річного Джеймса Сейфчака, які звинуватили Майкла Джексона в тому, що він їх розбещував.

Повʼязані теми:

Наступна публікація