Вперше після звинувачень у домаганнях Кевін Спейсі з'явився на публіці

Вперше після звинувачень у домаганнях Кевін Спейсі з'явився на публіці

Фото: Getty Images

Актор відвідав Національний музей Рима.

Голлівудський актор Кевін Спейсі, з якого нещодавно зняли звинувачення у домаганнях 18-річного хлопця, вперше за два роки з'явився на публіці.

Як повідомляється у виданні The Daily Beast, 60-річна зірка відвідав Національний музей Рима, де поряд зі скульптурою "Кулачні бійці" почав читати поему "Боксер" англійською мовою.

Фото: Getty Images

У творі, написаному поетом з Італії Габріеле Тінті, йдеться про бійця, якого довго використовували заради розваг, а в підсумку покинули помирати.

Виступ актора спочатку відбувався перед аудиторією з приблизно 50 відвідувачів музею. Пізніше, коли людей стало набагато більше, Спейсі зачитав поему заново.

Фото: Getty Images

Зазначається, що автор поеми надихнувся скандалом навколо персони артиста.

Нагадаємо, масштабний секс-скандал навколо Кевіна Спейсі розпочався після того, як зірка серіалу Star Trek Ентоні Репп розповів, що коли йому було 14 років, п'яний актор спробував спокусити його. Згодом про сексуальні домагання з боку Спейсі заявило ще з десяток чоловіків, але до суду дійшла лише одна справа - щодо домагань до 18-річного юнака, яке нібито мало місце у 2016 році.

Повʼязані теми:

Наступна публікація