Всі в зборі: Кенсінгтонський палац поділився офіційними світлинами з хрестин принца Луї

Автором світлин королівської родини став Метт Голліоук.

Кенсінгтонський палац на своїй сторінці у Twitter поділився офіційними світлинами з хрестин принца Луї – третьої дитини Кейт та принца Вільяма.

Автором світлин став Метт Голліоук. На фото присутні практично всі члени королівської родини - принц Гаррі і Меган, принц Чарльз і герцогиня Корнуольська Камілла, Майкл і Керол Міддлтон, Піппа Міддлтон, Джеймс Метьюз і Джеймс Міддлтон. Щоправда, прабабуся маленького принца – королева Єлизавета II і прадідусь - принц Філіпп хрещення правнука пропустили.

Світлини вийшли дуже ніжними та сімейними. Особливо прихильників королівської родини розчулив кадр, зроблений у саду. На фото Кейт Міддлтон тримає на руках спокійного принца Луї і турботливо усміхається йому.

Нагадаємо, що третю дитину Кейт та принца Вільяма принца Луї похрестили тиждень тому. Хрестини 2-місячного принца Луї тривали близько 40 хвилин. В цей видатний для Великої Британії день англійці вдруге побачили новонародженого спадкоємця престолу. Вперше маленького принца Луї люди зустріли в день його народження – 23 квітня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація