Втомилась слухати, що я не формат: Анастасія Приходько йде зі сцени

Втомилась слухати, що я не формат: Анастасія Приходько йде зі сцени

Фото: УНІАН

Артистка попросила фанів поставитися до її рішення з розумінням.

Співачка Анастасія Приходько, яка розповіла, як ледь не розлучилася з чоловіком, приголомшила фанів звісткою.

Артистка заявила, що йде зі сцени. Як пояснила Настя, вона втомилася слухати про те, що вона не формат. Водночас Приходько наголосила, що підлаштовуватися ані під кого не збирається.

"Я йду зі сцени! Втомилась слухати про те, що я не формат. Музиканту справжньому важко, коли він майже не має підтримки і його змушують стати схожим на всіх! Я не буду ніколи підлаштовуватися щоб бути модною, я справжня і зраджувати саму себе теж не буду, нажаль те, що продається в магазинах "все по 10", купують швидше!" – пояснила співачка.

Приходько пообіцяла шанувальникам, що як і анонсувала раніше, випустить альбом "Крила" наприкінці 2019 року, а 31 жовтня виконавиця запросила прихильників до печерського суду, де відстоюватиме свої права.

Доброго вечора дорогі друзі. Сподіваюсь Ви з повагою зрозумієте мене. За 5років які я прожила в Україні ми дуже...

Опубликовано Анастасіей Приходько Понедельник, 15 октября 2018 г.

Як відомо, у середині лютого Анастасія Приходько поскаржилася на команду Петра Порошенка, яка незаконно зняла співачку у передвиборчому ролику президента. Пізніше артистка заявила, що не залишить цього просто так і зі своїм адвокатом сіла готувати офіційне звернення до передвиборчої команди очільника країни.

Повʼязані теми:

Наступна публікація