Втомлений розлученням з Джолі Бред Пітт висунув їй ультиматум - ЗМІ

Втомлений розлученням з Джолі Бред Пітт висунув їй ультиматум - ЗМІ

Фото: Getty Images

Актор вимагає від ексдружини або підписані папери, або грошову компенсацію.

У шлюборозлучному процессі голлівудських акторів Бреда Пітта та Анджеліни Джолі, які нещодавно офіційно отримали статус вільних, залишились деякі непідписані папери.

Так, за повідомленням видання The Sun, актор втомився чекати підписів ексдружини і висунув їй ультиматум. Актор вимагає від Джолі "підписати документи про розлучення або виплатити йому грошову компенсацію".

Вимогу Анджеліні передала команда юристів Бреда, а також актор попросив їх звернутися до судді з проханням призначення остаточної дату суду, після якого Пітт вимагає зобов'язати колишню дружину виплачувати грошову компенсацію за затримку.

"Він був неймовірно терплячим протягом всього процесу розлучення, незважаючи на те, що його неодноразово доводили до межі. Але йому нарешті набридло, і, хоча Бред відносно спокійна людина, він втомився від того, що Анджеліна затягує процес, який, як він тепер відчуває, став для неї майже грою", - заявив інсайдер, близький до актора.

Також інсайдер додав, що Пітт боїться, що, якщо не вжити рішучих заходів, це процес розлучення затягнеться ще на довгі місяці.

"У Бреда ніколи не було ультиматумів. Але він провів останні два з половиною роки, займаючись припиненням свого шлюбу, і він просто хоче назавжди покінчити з цим", - передає слова інсайдера видання.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, нещодавно у ЗМІ з'явилась інформація, що Анджеліна Джолі затягує шлюборозлучний процес через бажання повернути Пітта. Проте актор не зацікавлений у відродженні шлюбу. Він готовий підтримувати дружні стосунки з екс-дружиною заради дітей і мріє скоріше завершити судову тяганину. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація