Вєрка Сердючка запалила з концертом в Одесі після чуток про відхід зі сцени

Артистка довела, що на пенсію поки й не думає збиратися.

Українська артистка Вєрка Сердючка, яка спростувала чутки про свій відхід зі сцени, минулої п'ятниці, 13 липня, запалила з концертом в Одесі.

Зірка виступила на відкритті літнього театру "Морвокзал". Послухати Вєрку зібралося більше трьох тисяч фанатів. Проте перш ніж виконавиця вийшла на сцену, публіку розігрівали підопічні Андрія Данилка Mountain Breeze.

Послухати безсмертні хіти Сердючки "Чита-дрита", "Жениха хотела...", "Лаша Тумбай", "Дольче Габбана", "Горилка", "Любовь вам не трали-вали", "Я бы подошла..." прийшли й зіркові прихильники.

У залі були помічені лідер гурту Pianoбой Дмитро Шуров з дружиною та сином. Й сама Вєрка їх побачила та відправила свою маму привітати знаменитих гостей шампанським та смачними поцілунками, пише "КП" в Україні".

Цього вечора на глядачів від Сердючки чекали музичні сюрпризи. Так, артистка виконала уривок з мюзиклу Данилка, над яким він ще працює, "Кицька Люда". А також пролунала нова композиція зірки "Я все равно напьюсь".

Нагадаємо, днями у ЗМІ поширилася інформація, що Данилко оголосив про відхід зі сцени Вєрки Сердючки. Та згодом представники артиста спростували цю новину і заявили, що "чутки про завершення кар'єри VERKA SERDUCHKA дуже перебільшені".

Повʼязані теми:

Наступна публікація