"Я б вийшла за тебе": Кароль розхвалила виступ David Axelrod на нацвідборі "Євробачення-2020"

"Я б вийшла за тебе": Кароль розхвалила виступ David Axelrod на нацвідборі "Євробачення-2020"

Фото: instagram.com/eurovision.ua

Виконавець заспівав пісню Horizon.

Щойно під час фіналу нацвідбору на "Євробачення-2020" на сцені конкурсу виступив David Axelrod, який заспівав ліричну баладу Horizon.

У номері артиста були помітні зміни. Так, були відсутні лебеді, а сам Девід постав у образі такого собі Джона Сноу із "Гри Престолів".

Фото: instagram.com/eurovision.ua

За словами артиста він дослухався до слів жюрі у півфіналі і кардинално змінив потстановку.

"Ми зробили висновки і за два дні все зробили з нуля", - повідомив Девід.

Судді конкурсу високо оцінили виступ виконавця та захопились тим, що за пару днів він все змінив.

"Хочу виказати своє захоплення. Дуже вдале рішення змінити зачіску і костюм. Сьогодні ви додали. Я побачив закоханого чоловіка, який співає саме свою пісню".

"Мені дуже сподобалося. У своєму жанрі ти найкращий. Інша справа, це ті кому подобається цей жанр. Наразі було круто, ви прибрали ангелів. Це було дуже чисто, гідно", - відзначив виступ Аксельрода Андрій Данилко.

А Тіна Кароль взагалі заявила, що вийшла б заміж за артиста.

"Я шокована. Як можна за тиждень зробити таке неймовірне перевтілення. Ти рвеш за свою любов. Я б вийшла за тебе. За всі роки, що я тебе знаю, це найкращий виступ", - зазначила Тіна.

Зауважимо, що сьогодні за честь представляти Україну на міжнародній музичній першості KRUTЬ, JERRY HEIL, Gо-А, David Axelrod, KHAYAT, TVORCHI.

Нагадаємо, цього року Національний відбір на конкурс "Євробачення-2020" стартував 16 жовтня за оновленими правилами. Так, учасником Національного відбору міг бути виконавець або колектив, який не здійснював концертної діяльності на території РФ із 2014 року, не планував та не анонсував її під час конкурсу й до фіналу "Євробачення", а також не в’їжджав на територію Криму з порушенням законодавства України.

П'ятий рік поспіль учасників нацвідбору судить Андрій Данилко. Місце за суддівським столом поруч із народним артистом також зайняла популярна співачка Тіна Кароль. Крісло замість Євгена Філатова посів генеральний продюсер радіохолдингу №1 в Україні "ТАВР Медіа", генеральний директор "Хіт ФМ" Віталій Дроздов. Музичним продюсером Національного відбору вчергове став Руслан Квінта, креативною продюсеркою — Наталія Франчук, ведучим прямих ефірів — Сергій Притула.

ТСН.ua зібрав пісні усіх фіналістів, з якими вони  намагатимуться здобути перемогу у нацвідборі конкрсу "Євробачення-2020".

Повʼязані теми:

Наступна публікація