"Я дуже розчарований": Майкл Дуглас прокоментував звинувачення в харасменті

"Я дуже розчарований": Майкл Дуглас прокоментував звинувачення в харасменті

Фото: Reuters

Актор висловився з приводу звинувачень в сексуальних домаганнях на його адресу.

Легендарний голлівудський актор Майкл Дуглас, який нещодавно поділився своїми переживаннями щодо дітей, які можуть успадкувати від нього гени алкозалежності, розповів про свою реакцію на звинувачення в сексуальних домаганнях.

У нещодавньому інтерв'ю радіо TBD актор повідомив про те, що він думає з приводу заяв журналістки Сюзан Броуді, яка звинувачує його в харасменті.

Фото: Reuters

"Я був дуже розчарований, дізнавшись, що журнал Hollywood Reporter веде це розслідування. Зараз такий час: відомих людей часто-густо в чомусь звинувачують. Виходить, будь-яка жінка, з якою я працював 30 років тому, може скласти якусь брудну історію і виступити з нею перед публікою? Мене ніхто ніколи не звинувачував в таких речах", - зауважив Дуглас, знову ж таки спростувавши звинувачення.

Також 74-річна зірка підкреслив, що ця ситуація вже в минулому: він не має стосунку до того, про що розповідає Сюзан, а значить, не повинен і нервувати з цього питання, повідомляє видання DailyMail.

"Якщо її це так турбувало всі ці роки, чому вона не звинуватила мене раніше або не прийшла поговорити сам на сам?" - заявив обурений Дуглас.

Майкл Дуглас з дружиною Кетрін Зета-Джонс / Фото: Reuters

Крім того, актор розповів, що звинувачення вплинули на сімейне життя: дружину і їхніх двох дітей-підлітків.

Нагадаємо, нещодавно дружина Майкла Дугласа, акторка Кетрін Зета-Джонс зізналась, як відреагувала на звинувачення чоловіка у харасменті.

Повʼязані теми:

Наступна публікація