"Я кохаю Ліама": Сайрус відреагувала на рішення Гемсворта подати на розлучення

"Я кохаю Ліама": Сайрус відреагувала на рішення Гемсворта подати на розлучення

Майлі Сайрус та Ліам Гемсворт / Фото: instagram.com/mileycyrus

Артистка лишила емоційний пост у соцмережі.

Співачка Майлі Сайрус, екскоханий якої Ліам Гемсворт подав на розлучення з нею, не стримала емоцій і розставила крапки над "і" у ситуації.

Майлі залишила емоційний пост у фотоблогу, в якому запевнила, що стосунки з Ліамом зруйнувалися не через її обман, як багато хто вважає. За словами співачки, після того, як вони з Гемсвортом знову зійшлися, вона була йому вірною.

"Не можу змиритися зі звинуваченнями у брехні. Мені нема чого приховувати... Правда в тому, що після примирення з Ліамом я була вірна йому. Я вчилася на своїх помилках. Росла над собою, а головне - зросла. Можу погодитися з багатьма зауваженнями на свою адресу, але відмовляюся визнати, що мій шлюб закінчився через обман. Ми з Ліамом разом вже десять років. Говорила це раніше і готова повторити: я кохаю Ліама і завжди кохатиму. Зараз мені потрібно прийняти здорове рішення і залишити минуле позаду. Можете називати мене танцюючою тверк і селючкою, яка матюкається, але я не шахрайка. З гордістю можу сказати, що зараз я зовсім не та, якою була раніше", - написала Сайрус.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Miley Cyrus (@mileycyrus)

Зауважимо, що після розриву з Ліамом Гемсвортом Майлі Сайрус заскочили під час відпочинку на яхті з дівчиною. Сайрус цілувалася з нею та ніжно обіймалася. Артистка вже навіть встигла познайомити нову обраницю з мамою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація