"Я могла вийти за нього": Крістен Стюарт відверто розповіла про стосунки з Паттінсоном

"Я могла вийти за нього": Крістен Стюарт відверто розповіла про стосунки з Паттінсоном

Фото: Associated Press

Акторка зізналася, що Роберт був першим її коханням.

Відома американська акторка Крістен Стюарт, яка нещодавно продемонструвала жіночність у стильній фотосесії, дала відверте інтерв'ю радіоведучому Говарду Стерну у його шоу.

У розмові 29-річна зірка заявила, що завжди дуже серйозно ставиться до своїх романів. Вона підкреслила, що її стосунки з колегою за стрічкою "Сутінки" Робертом Паттінсоном не були піаром, і зазначила, що могла б вийти за нього заміж.

Фото: Associated Press

"Я могла б вийти за нього заміж, так... Хоча ніколи не була... навіть не знаю - ніколи не була супертрадиційною дівчиною, але в той же час мені здавалося, що ці стосунки - найважливіші в моєму житті. Здавалося, що це - воно", - зізналася Крістен.

Також в ході інтерв'ю Стюарт заявила, що готова зробити пропозицію своїй дівчині, сценаристці Ділан Меєр, з якою її нещодавно заскочили за поцілунками.

Фото: instagram.com/spillzdylz

"Я дуже імпульсивна. Я не знаю, коли це станеться, але, коли я вперше зізналася їй у коханні, ми просто сиділи в якомусь барі", - поділилася знаменитість, зазначаючи, що знайома зі своєю коханою вже близько шести років, однак зустрічатися вони почали не так давно.

Стюарт зізналася, що у неї вже є навіть деякі ідеї з приводу пропозиції, але вона не готова озвучити їх в ефірі, оскільки це вже не буде сюрпризом для її обраниці.

Нагадаємо, не так давно Крістен Стюарт взяла участь у фотосесії й прикрасила обкладинку журналу Vanity Fair. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація