"Я спалю її труп": адвокат Ембер Герд зачитав приголомшливі SMS Джонні Деппа, адресовані другу

"Я спалю її труп": адвокат Ембер Герд зачитав приголомшливі SMS Джонні Деппа, адресовані другу

Фото: Associated Press

Судова тяганина набирає нових обертів.

Судова тяганина між зірковим експодружжям Джонні Деппа та Ембер Герд набирає нових обертів.

Так, днями під час чергового судового засідання в Лондоні, адвокати колишньої дружини голлівудського актора озвучили суддям фрагменти листування Деппа з його друзями.

Як пише видання Daily Mail, через SMS знаменитість закликав жорстоко вбити Герд: "Давайте спалимо її. Давайте втопимо її, а після цього я спалю її труп, щоб упевнитися, що вона мертва".

Фото: Associated Press

Повідомляється, що приголомшливі повідомлення з погрозами на адресу Ембер Джонні надсилав акторові Полу Беттані у листопаді 2013 року. Вже за пів року, у травні 2014-го, Депп писав товаришу, що вживав наркотики.

"Я випивав всю ніч, перш ніж забрав Ембер, щоб вилетіти до Лос-Анджелеса минулої неділі. Друже, я без їжі протягом декількох днів, тільки порошок, пів пляшки віскі, тисяча Red Bull і чарок горілки, таблетки, дві пляшки шампанського в літаку і що ви отримаєте. Я розлючений в дупу, кричав матом і ображав усіх, хто був поруч. Я задовбався", – зачитав адвокат Ембер.

Зі свого боку, представник Джонні Деппа спростував усі звинувачення.

Нагадаємо, Ембер Герд і Джонні Депп офіційно розлучилися в січні 2017 року проживши в шлюбі 15 місяців. Тоді акторка подала на розлучення, звинувативши чоловіка в домашньому насильстві.

Пізніше Депп, який не визнавав своєї провини, звинуватив дружину в наклепі і зажадав від неї 50 мільйонів доларів. Однак все ж вирішив піти їй назустріч і погодився з її вимогою надати суду дані про своє лікування від алкогольної та наркотичної залежності. Саме з нею акторка пов'язувала неадекватну поведінку і насильство з боку ексчоловіка.

Втім, цього їй виявилося мало. Через кілька тижнів Ембер попросила суд змусити Джонні Деппа пройти психіатричну експертизу, щоб поставити під сумнів його поточний психічний стан. Суди тривають досі, а актори збирають все нові і нові докази провини один одного.

Повʼязані теми:

Наступна публікація