"Вб'ю матір": Слава Камінська розповіла про погрози на її адресу від маніяка

"Вб'ю матір": Слава Камінська розповіла про погрози на її адресу від маніяка

Фото: instagram.com/babaslavka

Артистка вже найняла адвоката і збирається подавати позов до суду.

Солістку гурту "НЕАНГЕЛИ" Славу Камінську продовжує переслідувати маніяк, про що артистка повідомила у себе на сторінці в Instagram, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Переслідування тривають вже пів року і ось днями чоловіка знову помітили біля помешкання зірки. Як розповіла Слава, він погрожував її вбити. Розшукав її адресу і серед ночі постукав у двері квартири. Спочатку у соцмережах та на пошту Слави надходили листи. Коли артистка їх відкрила, просто жахнулась.

"Я розірву тебе, як мавпа газету! Я вб'ю свою матір. Ти робиш з мене звіра", - таким був зміст повідомлень.

Спочатку листи здалися Камінській чиїмось невдалим жартом. Вона заблокувала невідомий номер і забула про цей випадок. Але історія на цьому не закінчилась.

"Він почав мені написувати у соцмережах. "Поговори зі мною, ти моя єдина надія, я кохаю тебе, наш син Івасик, куди ти поділа сина Івасика?..." Який син Івасик?" – поділилася Слава.

Солістку гурту "Не ангели" Славу Камінську переслідує маніяк

Солістку гурту "Не ангели" Славу Камінську переслідує маніяк

Коли виконавиця пригрозила, що звернеться до поліції, переслідувач не зупинився. Їздив за артисткою навіть на концерти. Та найстрашніше сталося, коли наприкінці літа горе-прихильник прийшов до Слави просто додому. Цей візит співачка зняла на телефон.

Днями Камінська на своїй сторінці в Instagram розмістила світлину переслідувача. Вона розповіла, що його біля будинку помітила та сфотографувала мама Слави, коли поверталася з онуком з дитячого садочка.

"Мені страшно і за себе і за дітей своїх. Виходить, ми не захищені абсолютно", - говорить артистка.

Камінська звернулась до поліції. Та правоохоронці співачку попередили, що нічим допомогти не можуть. Адже поки переслідувач не заподіяв реальної шкоди, то виходить, що й закон не порушував. Юрист Євген Ковтуненко, каже що необхідно діяти. Шанси покарати переслідувача є.

"Вона обов’язково має написати заяву про вчинення злочину. Після того, як вашу заяву буде внесено в держреєстр, поліція зобов'язана зробити певні процесуальні дії - вона має викликати підозрюваного на допит. І якщо поліція доведе провину цієї особи, то їй загрожує або арешт до 6 місяців, або позбавлення волі до двох років", - сказав юрист.

Слава  вже найняла адвоката і збирається подавати позов до суду.

Нагадаємо, раніше Слава Камінська вперше озвучила причину розриву з чоловіком. Артистка вважає, що її шлюб з Едгаром зруйнували їхні батьки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація