Я зловживав і повільно гаснув: лідер O.Torvald Галич розповів про непростий минулий рік

Я зловживав і повільно гаснув: лідер O.Torvald Галич розповів про непростий минулий рік

Виконавець зізнався, що 2018-й був найважчим у його житті.

Фронтмен гурту O.Torvald Євген Галич, який замилував ніжною родинною фотосесією з дітьми, поділився з шанувальниками одкровенням.

Виконавець зізнався, що минулий рік видався для нього чи не найскладнішим у житті. Як відомо, 2018-го не стало батька Галича. Втрата серйозно похитнула емоційний стан лідера O.Torvald.

"Друзі. 2018 рік був найскладнішим в моєму житті. Я дуже б хотів прокинутися і зрозуміти, що все це був лише сон. Але це не сон. Я не міг писати, мене нудило від всього, що ми робимо. Я хотів знайти слова, мелодії, я зловживав, хотів все кинути, я повільно гаснув. Щойно я набирав повітря, хтось знову тягнув за ноги на дно", - відверто поділився з фанатами Євген.

Він подякував всім, хто його підтримав у важкий момент, та оголосив про прем'єру нового кліпу, у якому висловив все, що у нього наболіло. Робота на композицію "Два Нуль Один Вісім" стала першою після тривалої перерви у творчості O.Torvald.

"Ми повертаємося. Все, що буде далі, дуже важливо для мене. Важливо для всіх нас. Дякую всій моїй команді за віру і підтримку, за нереальні терміни, понад силу і вчасно виконані завдання! Ви нереально круті. Ми O.Torvald. Ми тут не випадково. Буде голосно. Ми тут надовго. ... Тату, я люблю тебе", - написав Євген.

Нагадаємо, що минулого року лідер гурту O.Torvald Євген Галич через 9 років шлюбу знявся у весільній фотосесії.

Наступна публікація