Яким був фінал "Євробачення-2018": скандал під час виступу Великої Британії та перемога Ізраїлю

Представниця Ізраїлю Нетта Барзілай стала тріумфаторкою цього вечора.

Щойно в Лісабоні минув грандіозний фінал міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2018".

У гранд-фіналі виступили представники 26 країн у такому порядку: Україна, Іспанія, Словенія, Литва, Австрія, Естонія, Норвегія, Португалія, Велика Британія, Сербія, Німеччина, Албанія, Франція, Чехія, Данія, Австралія, Фінляндія, Болгарія, Молдова, Швеція, Угорщина, Ізраїль, Нідерланди, Ірландія, Кіпр та Італія.

Відкривав цей святковий вечір представник України MELOVIN своїм "вогняним" номером, але, на жаль, посів лиш 17 сходинку у загальному заліку.

Представник України / Фото: Reuters

Перемогу цьогоріч отримала представниця Ізраїлю Нетта Барзілай, отримавши 529 балів у сумі від журі конкурсу та глядачів.

Другу та третю позиції у таблиці посіли Кіпр та Австрія відповідно.

Безперечно, виступ сексапільної представниці Кіпру Елені Фурейра неабияк вразив глядачів. Виконавиця з’явилася на сцені Алтіс-Арени у звабливому мерехтливому обтислому комбінезоні та разом з балетом запалила енергійні танці.

Представниця Кіпру / Фото: Reuters

Журі також високо оцінило виступ представника з Австрії Цезара Семпсона, який виконав спокійну композицію про нещасного чоловіка, який намагається повернути колишню жінку. До речі, за результатами голосування журі саме австрієць посідав найвищу позицію.

Представник Австрії / Фото: Reuters

Варто зауважити, що під час виступу учасниці з Великої Британії стався неприємний випадок. Просто під час виконання конкурсної пісні на сцену вибіг скажений фанат, вирвав з рук співачки мікрофон та почав співати. Але служба безпеки швидко прибрала лиходія зі сцени та передала до поліції.

Фото: Reuters

Також на сцені Алтіс-Арени, після завершення виступів всіх учасників, заспівав переможець минулорічного "Євробачення" Сальвадор Собрал, який переніс важку операцію з пересадки серця.

Цікаво, що переможниця цьогорічного "Євробачення" Нетта Барзілай виявляється служила у ізраїльській армії та була відмінницею у школі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація