Яна Соломко вперше вийшла в світ зі своїм чоловіком-бізнесменом

Яна Соломко вперше вийшла в світ зі своїм чоловіком-бізнесменом

Яна Соломко показала свого чоловіка

Закохані вдвох з'явилися на прем'єрі фільму про Попелюшку.

Українська співачка Яна Соломко, яка вразила виконанням пісні турецькою мовою, вперше з'явилася на людях зі своїм чоловіком-бізнесменом Олегом, йдеться у "Світському житті".

Закохані відвідали прем'єру фільму "Попелюшка".

Яна, яка зараз бере участь в турецькому аналогу шоу "Голос країни" розповіла, що переїжджати туди з чоловіком не збирається, бо дуже любить свою країну.

"Нам подобається Укрїна і дуже шкода, що так все... Мій чоловік з Донецька, про це всі знають, я - з Полтавської області і ми любимо Україну, і тут гарно. Сподіваюся, що все зміниться і нікуди переїжджати ми точно не будемо", - сказала Яна.

Чоловік артистки, у свою чергу, розповів, що в Київ переїхав у травні минулого року. Олег зізнався,що сподівається ще повернутися у рідний Донецьк.

"Мама переїхала, вона тут працює, а тато ще там. Я сподіваюся, що колись вийде повернутися, що буде мир", - сказав чоловік Яни.

Він також поділився, що серед його знайомих є й ті, хто підтримує "ДНР". Проте через це Олег не перестав з ними спілкуватися.

"Не буду приховувати, звісно, є й такі. Так, мені цікава їхня точка зору, не треба обрізати всі контакти. Але я за Україну, звісно", - підсумував чоловік.

Нагадаємо, коханий Яни Соломко влаштував їй церемонію-сюрприз в Домінікані. Співачка й не здогадувалася, що їде на власне весілля.

Яна Соломко розповіла про своє романтичне весілля на Домінікані

Яна Соломко розповіла про своє романтичне весілля на Домінікані

Повʼязані теми:

Наступна публікація