Йде чи ні: Ілона Гвоздьова прокоментувала припинення своєї танцювальної кар’єри

Йде чи ні: Ілона Гвоздьова прокоментувала припинення своєї танцювальної кар’єри

Ілона Гвоздьова / Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Хореограф розповіла, чи дійсно назавжди покидає танцювальний паркет

Переможниця "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова, яка 1 квітня заявила про завершення кар’єри, вирішила особисто прокоментувати свій вибір.

Багато шанувальників здійняли шквал коментарів через те, що Ілона залишає улюблену справу після 26 років у танцювальній кар’єрі.

Чи дійсно назавжди покидає танцювальний паркет, Ілона Гвоздьова розповіла на своїй сторінці в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений ilonagvozdeva (@ilonagvozdeva)

"Дорогі мої підписники, колеги, друзі. Мені дуже приємно, що ви так переживали з приводу мого поста 1 квітня, з приводу мого виходу з танцювальної кар'єри. Хочу ще раз усім сказати, що це був жарт, і мені дуже приємно, що стільки людей все-таки хочуть бачити мене сцені, і щоб я далі радувала вас своїми танцями. Тому, переконавшись вчергове, що це справа всього мого життя, і завдяки вам я, звичайно ж, буду продовжувати танцювати - і на сцені, і для себе, і в своїй студії. Тому я ще порадую вас своєю танцювальною енергією. Спасибі, я вас люблю", - заявила артистка.

Також у "Сніданку з 1+1" Ілона Гвоздьова зазначила, що вона ще буде брати участь у шоу "Танці з зірками". Також хореограф повідомила, що кине танцювальну професію лише тоді, коли вони з чоловіком запланують другу дитину.

Чи дійсно танцівниця Ілона Гвоздьова завершує кар'єру - пряме включення

Чи дійсно танцівниця Ілона Гвоздьова завершує кар'єру - пряме включення

"Заради сім’ї я готова залишити свою кар’єру", - повідомила зірка.

Нагадаємо, нещодавно Ілона Гвоздьова вирішила розповісти про своє особисте життя. Хореограф відверто розказала, як познайомилася зі своїм чоловіком.

Повʼязані теми:

Наступна публікація