Йди на світло – Могилевська, Білик, Квінта, Тарабарова сумують за Паперником

Йди на світло – Могилевська, Білик, Квінта, Тарабарова сумують за Паперником

Йди на світло – Могилевська, Білик, Квінта, Тарабарова сумують за Паперником

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Зірки висловили співчуття родині знаменитого режисера.

Сьогодні, 19 лютого, не стало відомого українського режисера, продюсера та кліпмейкера Максима Паперника.

Тривалий час він боровся з онкологічною хворобою. Паперник помер на 48 році життя.

Жахлива новина приголомшила зіркових колег та друзів Максима. На своїх сторінках у соцмережах Наталія Могилевська, Камалія, Руслан Квінта, Світлана Тарабарова та інші висловили співчуття рідним Паперника.

Наталія Могилевська

"У нашому житті є два головні дні, коли нам потрібна підтримка і любов близьких. День смерті і день народження. Максе, сьогодні твій другий головний день і тобі потрібні сили і віра. Я вірю в тебе! Іди на Світло! Дорогі і любі мої друзі, зупиніться на хвилину і побажайте Максу того ж"

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Ірина Білик

"Ми грали в одному дитячому театрі... Ми знімали наше життя і раділи цьому... Ми мріяли бути відомими... Як шкода, що пішов Макс... Я так називала друга дитинства... Пішов талант, який завжди називав мене принцесою..."

Фото: facebook.com/ira.bi.

Руслан Квінта

"Пішов від нас Максим Паперник. Світла пам'ять. Твої роботи будуть в наших серцях, як і ця", - написав Квінта і виклав лінк на кліп Софії Ротару "Одна калина".

Камалія

"Помер Максим Паперник. Ця новина, буквально півгодини тому, підкосила мене. Я просто не можу отямитися. Сльози котяться рікою. Відомий український кінорежисер, продюсер і кліпмейкер, з яким ми працювали над моєю піснею "Ангел снов", помер від онкологічного захворювання у віці 48 років. Бог забирає найкращих... Наша сім'я висловлює щирі співчуття родині великої людини. Земля тобі пухом! Вшануймо репостом талановиту людину! R.I.P"

Світлана Тарабарова

"Дорогий Максим Паперник ... Добрий, талановитий і усміхнений, я запам'ятала Вас саме таким .. Дякую за кожне слово, за віру... Ви назавжди в моєму серці, ви назавжди в серцях кожного з нас…"

Юрко Юрченко

Ця новина просто шокувала... Максим Паперник. Пощастило і мені попрацювати з мегаталановитою, прекрасною, тихою, інтелігентною людиною. "До наступної весни" став моїм першим відеокліпом після вимушеної паузи, знятим Максом на "кіно"...  Прощавай, друже... До наступної весни..."

Артем Онещак

"Пішов наш друг ... Приголомшлива, дорога людина ... Людина, яка була вчителем ... Яка вірила в нас ... Я не можу просто в це повірити .... Мені так боляче ... Максе, ти завжди був для мене прикладом ... І минулий рік, і той тиждень у Венеції були, напевно, найприголомшливішими у моєму професійному житті - дякую тобі за все! Максим Паперник. R.I.P."

Нагадаємо, що за життя Максим Паперник був не лише знаменитим кліпмейкером. Він також знімав як телевізійні, так і ігрові фільми. Серед відомих його робіт новорічні фільми-мюзикли "Снігова королева", "За двома зайцями", "Дванадцять стільців", музично-розважальне шоу "Народна зірка", телесеріал "Недоторканні".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Життя зірок
Наступна публікація