Єгор Гордєєв знявся у фотосесії street style та розповів про особисте

Зірка каналу "1+1" також поділився, як отримує задоволення від життя.

Ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв, який обрав господарів для цуценяти лабрадора, знявся у фотосесії в стилі street style.

Зірка каналу "1+1" позував для глянцю Viva. На фото Гордєєв постає у джинсовій сорочці, темно-синіх джинсах, кедах та з навушниками на шиї. Знімання відбувалися у трамваї, а також на вулицях столиці.

В інтерв’ю журналу Єгор поділився, чи вільне його серце. Окрім того зірковий холостяк зізнався, що почувається ніяково, коли жінки обдаровують його усмішками.

"Не завжди розумієш, чому вони усміхаються: просто тому що весна і гарний настрій, або впізнали тебе і ти їм симпатичний. Я, до прикладу, почуваюся ніяково", - сказав ведучий.

Єгор зізнався, що повернувшись із Праги (де він працював до "Сніданку з 1+1"), намагався побудувати стосунки. Однак це не увінчалося успіхом.

"До стосунків потрібно ставитися або дуже серйозно, або взагалі не надавати їм значення. Тим паче був досвід, коли ставало боляче. Для мене це велика робота і часто буває ліньки витрачати на це час. Інша річ – короткотривалі історії. І приємно, і не зобов’язує", – сказав Гордєєв.

Наразі Єгор не бажає зав’язувати стосунки заради стосунків:

"Із часом побачимо: або енергія з’явиться, або стане цікаво, або спалахне іскра – і тоді все інше буде байдуже", - прокоментував ведучий.

Нагадаємо, раніше Єгор Гордєєв назвав головну рису дівчини, яка може завоювати його серце.

Повʼязані теми:

Наступна публікація