Єгорова нагадала Мухарському, як той залишив її з шестимісячним малюком заради коханки

Єгорова нагадала Мухарському, як той залишив її з шестимісячним малюком заради коханки

Єгорова нагадала Мухарському, як той залишив її з шестимісячним малюком заради коханки

Фото: facebook.com/snezhana.egorova

Ведуча розгорнуто відповіла екс-чоловіку на його прохання побачитися з дітьми.

Телеведуча Сніжана Єгорова не змусила довго чекати екс-чоловіка Антіна Мухарського своєї реакції на його прохання побачитися з дітьми.

На сторінці у Facebook Єгорова влаштувала онлайн-конференцію з підписниками, де розповіла, як все було насправді.

Так, Сніжана нагадала Антону, що він пішов з дому, коли їхньому найменшому синові Івану було шість місяців. За словами ведучої, тоді її колишній "збожеволів" і в такому "важкому фізічному та психологічному стані" він познайомився з нинішньою дівчиною Єлизаветою Бельською.

"Я б хотіла звернутися до всіх екзальтованих дівчат, які намагаються мене закликати поводитися чемно з моїм колишнім чоловіком, поважати його революційне кохання Лізочку Бєльську, цю маленьку гниду. Я хочу сказати, що не збираюся цього робити. Адже протягом чотирьох років з моменту, коли мій чоловік збожеволів і пішов з дому, і справа не в тому, куди він пішов, а справа в тому, що він пішов з дому намагаючись позбутися відповідальності за своїх власних дітей", - почала говорити Єгорова.

Сніжана поділилася, що намагалася вирішити питання "цивілізованим способом" і підписала з Мухарським два договори:

"Один договір, який розділив наше майно повністю, все що належить мені залишилося мені. Все, що належало йому, - я віддала йому і не претендувала ні на яке майно. Ніякі фінансові статки не важливі, коли йдеться про дітей. Я не робила цього, бо була впевнена, що він турбується про дітей", - розговорилася ведуча.

Єгорова пожалілася, що всі чотири роки, що вони з Мухарським не разом, Антон затягав її по судових засіданнях.

Окрім того, дісталося від Єгорової і нинішній дамі серця Мухарського

"Пані Єлизавета Бельська, яка стрибнула у постіль до мого чоловіка, користуючись його слабким фізичним станом, вона намагається ще до мене інколи писати листи. Я думаю, що це нещасне створіння, не дуже красиве, вона могла б принаймні бути порядною людиною. Мама виховала її таким чином, що якщо дівчинка стрибає у постіль до дядька, який на 20 років старший за неї, то в принципі її не повинно зупиняти ніщо. Те, що у дядька троє дітей, що у нього дружина публічна особа, що у дядька маленька дитина – шість місяців йому, це не заважає їй вирішувати своє особисте питання", - поділилася подробицями розлучення з Мухарським Сніжана.

Єгорова наголосила, що сама забезпечує дітей. А щодо скарг Мухарського, що вона заважає йому бачитися з дітьми, то Сніжана сказала, що за чотири роки, що вони не разом, Антон не привітав дітей з жодним святом.

"За чотири роки він жодного разу не привітав жодного з наших дітей, крім SMS. Він не прийшов до дітей ані на Новий рік, ані на день народження", - розповіла Сніжана.

За  словами Єгорової, вона не може поїхати відпочивати з дітьми за кордон, бо Мухарський не підписує дозвіл на це. Сніжана запевняє, що цим документом Антон її шантажує і вимагає взамін на свій підпис, аби з нього зняли борг у 400 тисяч гривень за аліменти.

Цікаво, що поки Єгорова вела трансляцію, Мухарський неодноразово їй телефонував і погрожував розправою.

Врешті Єгорова закликала Мухарського приїхати та побачитися з трьома власними дітьми.

Повʼязані теми:

Наступна публікація