Єгорова розповіла, чому донька народжувала в США і розсекретила американське ім'я онука

Єгорова розповіла, чому донька народжувала в США і розсекретила американське ім'я онука

Єгорова стала бабусею / Фото: Константин Буновский

Новоспечена щаслива бабуся прокоментувала народження свого першого онука.

Українська ведуча, акторка та багатодітна мама Сніжана Єгорова стала щасливою бабусею.

Першими враженнями від свого нового статусу новоспечена бабуся поділилася в ексклюзивному інтерв'ю сайту ТСН.ua. Сніжана розповіла, чому донька надала перевагу іноземним лікарям, розсекретила американське ім'я онука та поділилася подробицями появи на світ малюка.

Як відомо, Стася народжувала в Америці. Як пройшли пологи?

- Все пройшло просто чудово. У доньки був хороший лікар, з яким була попередня домовленість. Вона народжувала на Манхеттені, в одному з найкрутіших госпіталів, де народжувала свого часу Бейонсе.

Більше того, в Америці вже давно жінки народжують під епідуральною анестезією, яка полегшує цей процес. Звичайно, перейми не знеболюють, Стася все це відчула. Але друга фаза, коли дитина мала з'явитися на світ, вона сказала, що це просто якийсь дім відпочинку.

Все ж таки була відчутна істотна різниця між американськими та українськими лікарями?

- Взагалі-то Стася поїхала туди не через те, що я сумніваюся в українських лікарях. Тому що у мене є мій лікар, у якого я народжувала чотирьох своїх дітей, і в якому я аніскільки не сумніваюся, він кращий. Вона туди поїхала, тому що я хочу, аби мій онук був американцем.

Чому так?

- Причина – та ситуація, яка зараз розвивається в нашій країні і яку я передбачала ще набагато раніше.

Я просто поки не бачу світла у кінці тунелю. Ці процеси можуть тривати нескінченно довго. Я вже можу сказати, що, на жаль, жити в Україні дітям, молодим сім'ям некомфортно. Це я можу сказати як експерт в цій області.

Країна не орієнтована на сімейні цінності, на материнство. Я хочу своєму онуку подарувати такий шанс, щоб коли він став дорослим, він міг обрати, де йому жити і де отримувати освіту.

Сніжано, виходить, що Стася поки не планує повертатися в Україну з дитиною та чоловіком?

- Стася повернеться до України. Вони мешкатимуть тут. Мої діти хочуть жити в Україні, так само як і я. Просто коли в тебе є щасливий квиток, ти можеш його покласти під подушку і дочекатися, коли розігруватиметься твій тираж.

Давайте повернемося до пологів. Як довго тривав процес?

- З усіма фізіологічними подробицями це тривало достатньо довго. Приблизно дві доби. Самі пологи відбулися швидко. Вона протягом двох годин народила.

Відомі зріст та вага малюка?

- Зріст вони чомусь не міряють. А вага відома – 3 кілограми 735 грам. Він достатньо величенький.

А вже зрозуміло, на кого схожий малюк?

- У всіх різні думки. Мені він схожий на Стасю, от такою, якою вона була, коли народилася. І дуже схожий на мого Ваню. Просто Стася з Ванею схожі між собою, моя найстарша донька та наймолодший син.

Як назвали хлопчика?

- Його назвали Еван. Так Стася захотіла. Вона спочатку думала, що в неї буде донька, і вона хотіла назвати її Євою. А коли стало відомо, що буде син, вона вирішила, що Еван це не менш прекрасно. Насправді, це один з варіантів імені Іван. Тому ми вирішили, що в нашій родині Іванів багато не буває.

Як новоспечені тітоньки та дядьки сприйняли цю новину?

- У нас просто одна подія співпала з іншою важливою подією. Учора зі Штатів прилетіла Саша. Ми її рік не бачили. Тому ми вже всі разом чекали народження малюка. Ми дуже щасливі. Приміром, Ваня сказав "нарешті" і "начхати". Не знаю, що він мав на увазі. Можливо, нарешті всі розслабилися і начхати, що тепер я не наймолодший. Можливо, якось так.

Як вам в ролі молодої бабусі?

- Від того, що людина переходить до нового статусу, це нічого в її житті не змінює. Я бачила цю прекрасну дитину і розумію, що я хочу до неї торкнутися, взяти на руки. Я обожнюю дітей, немовлят. Коли я їх бачу, вони мені вже потрібні. Я б усіх дітей собі забрала. Я щаслива.

Ксенія Габріадзе

Єгорова вже познайомилась з новонародженим онуком через Skype

Єгорова вже познайомилась з новонародженим онуком через Skype

Повʼязані теми:

Наступна публікація