Єва Лонгорія на останніх тижнях вагітності знялася у спідній білизні

Зірка взяла участь у провокаційній фотосесії.

Акторка Єва Лонгорія, яка влаштувала вечірку з голлівудськими подругами на честь майбутньої дитини, знялася у новій фотосесії.

На останніх тижнях вагітності знаменитість наважилася на доволі пікантні знімання для глянцю Iris Covet Book.

На фотографіях 43-річна Лонгорія демонструє чималий животик у спідній білизні, атласній сукні на бретелях, а також лежить у басейні у напівпрозорому вбрані.

В інтерв’ю журналу Єва поділилася, як вони з чоловіком, бізнесменом Антоніо Бастоном, намагалися приховати її вагітність від сторонніх очей.

"До вагітності я могла трохи погладшати, а для преси цього було достатньо, щоб оголосити, що чекаю на дитину. Коли ж ми з чоловіком дізналися, що я дійсно вагітна, він намагався приховати цю новину від журналістів. Тоді я сказала йому: "Не турбуйся, вони весь час пишуть, що я вагітна. Все нормально. Зараз вони оголосять, що я переїдаю, а я скажу, мовляв, ні, тепер я насправді вагітна!" - пригадала зірка.

Нагадаємо, тиждень тому Єва Лонгорія на останніх тижнях вагітності вбралася в напівпрозору мереживну сукню. Акторка у досить відвертому вбранні з’явилась на "Алеї слави" для отримання власної зірки.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація