Єва Лонгорія зворушливо привітала синочка з першим днем народження

Зіркова мама поділилася милими фото з малюком.

Зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія, яка місяць тому вперше зі своєю родиною у повному складі відвідала світський захід, поділилася радісною подією.

Так, 19 червня сину Єви та її чоловіка, бізнесмена Хосе Антоніо Бастона, виповнився рік. З цього приводу щаслива мама присвятила маленькому Сантьяго зворушливі слова у фотоблогу.

"Коли це сталося? Моїй дитині рік! Він більше не немовля, він вже дитина! Минулий рік був найкращим у моєму житті. Прокидатися щоранку і укладати спати щоночі це прекрасне створіння було чимось чарівним. Кожен його сміх, його посмішка були справжньою радістю. Дякую, що обрав мене своєю мамою. Я люблю тебе, мій любий! З днем народження, малюк Санті!" – написала Єва.

Разом з тим на Лонгорію налинули спогади і вона поділилася світлинами, коли була вагітною а також фото, коли Сантьяго тільки народився. Зауважимо, що раніше ці світлини Єва ніде не публікувала.

Нагадаємо, що декілька місяців тому Вікторія Бекхем замилувала знімком доньки, яка у захваті від сина Єви Лонгорії. Зірки створили вечірку на честь католицького Великодня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація