Євген Кошовий та Влад Яма зіграють у продовженні серіалу "Великі Вуйки"

Євген Кошовий та Влад Яма зіграють у продовженні серіалу "Великі Вуйки"

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Які саме ролі втілили у серіалі зірки — стане відомо згодом.

Уже скоро на "1+1" відбудеться прем’єра серіалу "Великі Вуйки. Вдома краще", в якому глядачі впізнають уже улюблених героїв та побачать нових, ролі яких, зокрема, виконають популярні зірки українського шоубізнесу.

Так, стало відомо, що ролі у комедії виконають актор гумористичних проектів Студії "Квартал 95" Євген Кошовий та суддя "Танців з зірками" та учасник зіркової команди "Маскараду" Влад Яма.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Юрій Горбунов неодноразово брав участь у мініатюрах "Вечірнього Кварталу" та був тренером у "Лізі сміху", де Євген Кошовий наразі має роль ведучого. А ще одним проэктом, який об’єднав двох талановитих зірок, став серіал "Великі Вуйки. Вдома краще". Євген Кошовий виконав роль нового персонажа в комедії та, за його словами, отримав від цього гарні враження.  

Під час моїх знімань у серіалі надворі була справжня спека, здавалося, градусів сорок. Але на настрій та плани команди це не вплинуло, тож на майданчику була чудова та позитивна атмосфера,

поділився комік

Ще одним актором нового сезону, якому не довелося звикати до спільної роботи з Юрієм Горбуновим, став український танцюрист, тренер "Танців з зірками" Влад Яма. Цікаво, що від рішень його героя буде залежати становище окремих персонажів комедійного серіалу.

Коли ми запропонували Жені та Владу ролі у серіалі, вони не розпитували довго про деталі, а практично одразу погодились. І що важливо – готові були на будь-які експерименти. Коли б треба було стрибати у вогонь, вони б стрибнули, треба плисти – поплили б.  І я думаю, що глядач буде вражений тим, як хлопці зіграли

розповів креативний продюсер та актор серіалу Юрій Горбунов.

Які саме ролі втілили у "Великих Вуйках. Вдома краще" Євген Кошовий та Влад Яма, стане відомо згодом. Також нагадаємо, що у серіалі знялися й інші популярні зірки. Так, однією з акторок "Великих Вуйків" стала українська співачка, тренерка "Голосу країни" Тіна Кароль.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Артистка зізналася, що на знімвння в серіалі також погодилася з радістю.

Роль у проекті отримав і гуморист Юрій Ткач, якого глядачі "1+1" знають з "Ліги сміху" та "Вечірнього Кварталу". За словами творців серіалу, за сценарієм, герою Юрія Ткача доведеться робити нелегкий вибір.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

За сюжетом комедійної історії, після того, як гуцульська делегація у складі Івана Петрука, Боді, Штефка та Василя Микитюка у столиці домоглася прокладання у "Великих Вуйках" дороги, приватний інвестор збудував готель, і село от-от може стати європейським курортом.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Також креативний продюсер та актор проекту Юрій Горбунов розповідає, що глядачам цікаво буде спостерігати за розвитком особистих стосунків героїв. 

Неочікувано будуть розвиватися стосунки Ірки та Штефка, кожен з яких має непростий характер. Та особливо глядачам доведеться похвилюватися через майбутнє мого персонажа Івана та його обраниці Галини, роль якої виконує Надія Мейхер. Вони будують свою родину вже у Великих Вуйках, а столичній жінці Галині до простих сільських умов треба ще призвичаїтися

заявив Горбунов

Стежте за новинами "1+1" та не пропустіть прем’єру нового сезону комедійного серіалу "Великі Вуйки. Вдома краще".

Повʼязані теми:

Наступна публікація