Євгенія Власова зайнялася особистим життям

Євгенія Власова зайнялася особистим життям

Євгенія Власова зайнялася особистим життям

Артистка розповіла, що для неї зараз у пріоритеті.

Українська співачка, зірка 90-2000 Євгенія Власова вже довгий час не радувала шанувальників своєю творчістю, йдеться у "Світському житті".

Нещодавно Євгенія відвідала концерт мультиартиста MONATIK, який змусив її замислитися над поверненням на сцену. Артистка зізналася, що є прихильницею творчості Монатіка.

"Він завжди був класний, у ньому завжди відчувалося якесь зерно. Пам’ятаю, дивилася якийсь конкурс, у якому він брав участь, і йому Серьога сказав: "Я тебе пропущу, але ти довго не проживеш". Кумедно, коли люди почуваються Нострадамусами і передрікають чиюсь долю. Ми бачимо, що відбувається з Дмитром", - прокоментувала Євгенія.

Євгенія Власова розповіла, чи планує повертатись на сцену

Євгенія Власова розповіла, чи планує повертатись на сцену

Також знаменитість поділилася, що актуальнішим за повернення на сцену для неї зараз є особисте життя.

"Я вже скільки у паузі перебуваю, це перший день, коли я протягом року захотіла повернутися. У мене мурахи, думки. Кажу собі: "Так, Євгеніє, треба вже щось якось. Давай". Але трохи інший у мене період зараз у житті. Я хочу займатися на сьогоднішній день своїм особистим життям, чим я і займаюся. Щоб потім не сидіти старою, засипаною пудрою артисткою, і не думати: "Господи, так що ж я тоді. Мені все було дано". Не хочеться ні про що жалкувати. І я все роблю для цього", - підсумувала Власова.

Нагадаємо, що декілька років тому в інтерв’ю Катерині Осадчій Євгенія Власова сказала, що хоче піти зі сцени, бо "не може бути коханкою крадія або жонатого".

Повʼязані теми:

Наступна публікація