Євнух гарему з "Величного століття" отримав роль за "танець живота" і "знання жіночих емоцій"

Євнух гарему з "Величного століття" отримав роль за "танець живота" і "знання жіночих емоцій"

Актор Селім Байрактар отримав роль у серіалі без кастингу / Фото: ТСН.ua

Селім Байрактар єдиний актор, який не проходив кастинг у серіал.

Актор Селім Байрактар, який зіграв головного євнуха гарему у "Величному столітті. Роксолана" єдиний актор, який не проходив кастинг до серіалу, йдеться у "Світському житті".

Більше того, роль євнуха писали спеціально для Байрактара. Проте за словами актора, його не дивує, що саме його обрали на цю роль.

"Мій герой не чоловік і не жінка. Він фактично особа без статі. А на цю роль покликали саме мене, бо я знаюся на жіночих емоціях, а також вмію виконувати танець живота. До того ж, я багато читав про Османську імперію і знаю багато про кастрацію у ті часи", - розповів актор.

Також Байрактар зазначив, що всі танці у фільмі – це його імпровізація. Розуміючи психологію свого актора і той факт, що він кастрований, актор розумів, що й рухатися головний євнух гарему має по-особливому.

Згадав артист і цікавий факт зі своєї біографії. Коли він вчився у школі в Іраку, до їхнього класу прийшов Садам Хусейн і відібрав Байрактара на службу, як майбутнього солдата.

Наразі актор мешкає в Туреччині і почуває себе там зіркою.

Нагадаємо, рудоволоса "Роксолана" Мер'єм Узерлі вважає, що її героїня родом з Росії. Акторка розгубилася, коли Осадча спитала, чи знає артистка, з якої країни її героїня.

Євнух гарему з "Величного століття" - єдиний актор, який не проходив кастинг

Євнух гарему з "Величного століття" - єдиний актор, який не проходив кастинг

Повʼязані теми:

Наступна публікація