Євробачення 2016: список конкурсних пісень учасників другого півфіналу нацвідбору

Євробачення 2016: список конкурсних пісень учасників другого півфіналу нацвідбору

Другий півфінал нацвідбору відбудеться 13-го лютого

Наступний етап відбору відбудеться 13-го лютого.

Продовження національного відбору на "Євробачення 2016" відбудеться вже цієї суботи, 13-го лютого.

Сайт ТСН.ua зібрав композиції наступних претендентів на поїздку до Стокгольма, аби ви мали змогу оцінити шанси конкурсантів і визначилися із своїм фаворитом у другому півфіналі.

SunSay

Екс-соліст колективу 5'NIZZA  Андрій Запорожець разом із своєю ф'южн-групою SunSay для конкурсного виступу підготували  пісню Love Manifest.  Музиканти хочуть переконати глядачів, що кохання – це головне. А сам Андрій натякнув, що доповнить власний номер незвичним шоу.

"Я написав пісню Love Manifest під акустику майже рік тому. Було багато версій її доопрацювання, від року до експериментів з африканськими битами або диско. А мені хотілося зробити якісний, потужний поп. Love Manifest висловлює мої погляди на світ сьогодні. "Love is the only way ", - наголосив виконавець.

Pur:Pur

Оригінальна група Pur:Pur за порадою музичного продюсера відбору Костянтина Меладзе дещо змінила свою пісню  We Do Change, додавши емоційності у її кульмінацію. Загалом, солістка колективу Ната Сміріна у власній композицію оспівує віру в добро.

"Ми їдемо на конкурс з піснею про зміни в людині. Хочемо, щоб люди продовжували вірити в добро і чудеса, в те, що все можна завжди змінити в кращу сторону, тому що ми можемо все! Головне вірити! Ті, хто стверджує, що чудес не буває, просто ще їх не бачили! А ще хорошими новинами можна ділитися з друзями", - зазначила артистка.

 Peaks of Kings

Закарпатський колектив своїм виступом у  нацвідборі прагнуть відродити глем-рок. Попри деяку "неформатність" своєї творчості для такого конкурсу, артисти впевнені в успішному результаті їхнього номера.

"Ми зіграємо ліричну пісню Last Hope. Це історія про те, як хлопець потрапляє в чистилище після смерті. Він звертається до своєї дівчини на Землі та розповідає їй, як зберегти своє життя. Ми – єдиний рок-гурт України, який зміг потрапити на відбір, хоча нам всього дев'ять місяців. У нас ніхто не вірив, нам казали, мовляв, вас ніхто не знає, ви ніхто, ви нікуди не пройдете. Але ми самі вірили в себе і продовжували працювати. Єдине, що нас надихало – це музика вічних гуртів: Scorpions, Cinderella, Bon Jovi, Motley Crue. Для нас найголовніше, що Меладзе схвалив наш напрямок в музиці. До виступу на конкурсі ми готуємося у поті чола і дуже чекаємо вашої підтримки! Як пишуть газети: "Закарпатський гурт збирається вирвати перемогу на "Євробаченні" – чом би й ні?" - розповідає соліст гурту Peaks of Kings сайту eurovision.stb.ua.

Pringlez

Український танцювальний гурт Pringlez вже має досвід перемоги у конкурсах – у 2013-му вони перемогли у Pepsi Stars of Now, отримавши у якості призу кліп на пісню Star. А два роки потому музиканти отримали "бронзу" на "Новій хвилі". Їхня композиція для нацвідбору на "Євробачення" Easy To Love  - про кохання з першого погляду.

"Пісня у нас класна, танцювальна, тому повинна сподобатися аудиторії. Впевнені, що саме ми поїдемо у Швецію представляти Україну!" - переконана  солістка гурту Анна Корсун.

Вікторія Петрик

Голосиста співачка Віктория Петрик на відборі заспіває композицію, написану авторками зі Швеції. Артистка наголосила, що танцювальна Overload замінила її минулорічну пісню для "Євробачення" під назвою Freedom.

"Пісня "Overload" написана талановитими сестрами Юлвой і Ліндою зі Швеції. Цього разу ми вирішили, що пісня повинна бути весела, запальна і, звичайно ж, про любов. Коли людина закохана, для неї немає перешкод, вона все може подолати. У минулому році, моя команда приготувала ліричну, несамовиту пісню "Freedom", друга її назва - "Світ Україні", але на жаль, Україна не брала участь в Євробаченні 2015 і ця пісня не здійснила своєї споконвічної мети", - поділилася зірка.

Аркадій Войтюк

Молодий співак Аркадій Войтюк спеціально до нацвідбору пісню не готував. Артист зауважив, що "просто вирішив показати свій новий матеріал, почути критику, можливо, певні поради. Однак почув схвальні відгуки і тепер маю можливість показати її широкому загалу".

ALLOISE

Харизматична білявка ALLOISE зі своїм колективом вже цієї суботи виступлять у другому півфіналі нацвідбору на "Євробачення" із динамічною композицією Crown. Наразі артисти представили 2D відеокліп на пісню-ставку на перемогу.

"У ній така енергетика, войовнича і безкомпромісна. Гарна музика завжди знайде собі дорогу, і конкурси - не виняток", - переконана зірка.

НЕАНГЕЛИ

Дівочий гурт "НЕАНГЕЛИ" для відбору підготували запальну композицію Higher, яку напередодні "ключового" виступу представлять у гей-клубі.

Зауважимо, що трек для дуету написав продюсер і композитор Олександр Бард (Army of Lovers, Vacuum, Gravitonas, BWO) спільно з Крісом Вейлом і Андреасом Орном.

"У поєднанні з дивовижними голосами Слави і Вікторії ця пісня – чудова заявка на перемогу, – вважає Бард. – Ми будемо щиро раді бачити "НЕАНГЕЛІВ" на фіналі "Євробачення" в Стокгольмі" – переконаний автор хіта.

Зазначимо, що для запису композиції артистки вирушили аж до "хазяйки" цьогорічного "Євробачення" - столиці Швеції.

Japanda

Оригінальне дівоче тріо Japanda, сформоване із проекту KAMON та однієї із бек-вокалісток Ольги Полякової – Дар'ї Карханової, на нацвідборі представлять композицію Anime. Дівчата праюють у жанрі японської поп-музики, тому суддів та глядачів вражатимуть яскравими костюмами та шоу. Співачки зізнаються, що на відбір вони прийшли "заради жарту".

"У зв'язку з тим, що у нас закінчився контракт з лейблом, ми вирішили почати все з чистого аркуша: поміняли назву гурту (тепер ми Japanda) і репертуар – додали більше завзятих пісень. Наш талісман – панда, ми впевнені в тому, що він принесе нам удачу. Як правило, ми не беремо участь у конкурсах, але заради жарту відправили заявку – і пройшли. Цьогоріч Національний відбір залишиться в нашій пам'яті, швидше, фестивалем, тому що тут бере участь багато крутих і улюблених нами команд. Це саме той випадок, коли головне – не перемога, а участь. Всім учасникам бажаємо перемоги", - поділилися співачки.

Нагадаємо, що лідером після першого півфіналу відбору стала Jamala, підкоривши глядачів та суддів проникливим виконанням своєї пісні 1944.

Ім'я конкурсанта, який цьогоріч представлятиме Україну на "Євробаченні 2016" у Стокгольмі стане відомо 21 лютого.

Як ви вважаєте, чи є у першому півфіналі національного відбору переможець серед учасників? Кого підтримаєте ви у нацвідборі? Чекаємо на ваші відгуки у коментарях. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація