"Євробачення-2019": дивіться онлайн-трансляцію офіційної церемонії відкриття конкурсу

"Євробачення-2019": дивіться онлайн-трансляцію офіційної церемонії відкриття конкурсу

Фото: facebook.com/eurovision.evrobachennya

У Тель-Авіві відбувається "помаранчева" доріжка заходу.

Сьогодні, 12 травня, у Тель-Авіві, Ізраїль на площі Хабіма відбувається офіційна церемонія відкриття конкурсу "Євробачення-2019".

У рамках церемонії усі учасники пісенного змагання, а це 41 артист, крокуватимуть доріжкою заходу, яка цьогоріч буде "помаранчевою". Як відомо, минулого року, коли конкурс відбувався у Лісабоні, доріжка була блакитного кольору.

Після доріжки гості церемонії вирушать на вечірку, яку організують у найбільшому концерт-холі Тель-Авіва – Залі Чарльза Бронфмана.

Нагадаємо, що цьогоріч півфінали "Євробачення" відбудуться 14 та 16 травня, фінал – 18 травня. Україна також мала брати участь у змаганні та навіть обрала свого представника – співачку MARUV. Та на фінальній стадії, коли треба було підписувати договір з Національною суспільною телерадіокомпанією України, щось пішло не так.

Цей договір є стандартним для представника країни. Проте MARUV назвала пункти договору "кабальними", а представники НСТУ побоялися відправляти співачку, зауваживши, що "її позиція здалася їм ризикованою". Зрештою, було ухвалене рішення не брати участь у конкурсі цього року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація