"Євробачення-2019": стали відомі імена всіх фіналістів конкурсу

"Євробачення-2019": стали відомі імена всіх фіналістів конкурсу

Фото: Associated Press

У фіналі конкурсу виступлять представники з 26 країн-учасниць.

16 травня, після другого півфіналу "Євробачення-2019" визначилися ще 10 учасників, які виступатимуть у суперфіналі, 18 травня.

Так на сцені виставкового центру у Тель-Авіві за перемогу у конкурсі боротимуться представники таких країн: Північна Македонія, Нідерланди, Албанія, Швеція, Росія, Азербайджан, Данія, Норвегія, Швейцарія, Мальта. 

Варто зауважити, що загалом у фіналі "Євробачення-2019" візьмуть участь 26 конкурсантів. По 10 учасників з першого та другого півфіналів, представники країн "великої п’ятірки" - Німеччини, Італії, Іспанії, Великої Британії, Франції, а також країни-організатора Ізраїлю.

Зауважимо,що з першого півфіналу за перемогу боротимуться представники таких країн: Греція, Білорусь, Сербія, Кіпр, Естонія, Чехія, Австралія, Ісландія, Сан-Марино та Словенія. 

Фіналісти визначилися завдяки результатам глядацького голосування в сумі з оцінками від національних журі країн-учасниць, до яких приєдналися голоси трьох країн з "Великої п'ятірки" – Італії, Великої Британії та Німеччини.

Нагадаємо, перший півфінал "Євробачення-2019" яскравим виступом відкрила ексцентрична переможниця минулого року Нетта Барзілай.

Повʼязані теми:

Наступна публікація