"Євробачення-2020": дивіться онлайн-трансляцію фіналу нацвідбору

"Євробачення-2020": дивіться онлайн-трансляцію фіналу нацвідбору

Фото: instagram.com/eurovision.ua

Вже зовсім скоро стане відомо ім'я представника від України на конкурсі.

Сьогодні, 22 лютого о 19:00 розпочнеться фінал національного відбору на "Євробачення-2020".

Як відомо, до фіналу пройшло шестеро виконавців. Зокрема, за право представляти Україну на міжнародній музичній першості змагатимуться TVORCHI, KHAYAT, David Axelrod, Jerry Heil, KRUTЬ та Go-A. 

А сайт ТСН.ua вестиме ще й текстову онлайн-трансляцію нацвідбору, де глядачі зможуть стежити за перебігом подій на конкурсі і першими дізнатися ім'я переможця.

Нагадаємо, міжнародний музичний конкурс "Євробачення-2020" відбудеться у нідерландському місті Роттердам. Від початку планувалося, що містом, яке прийматиме змагання, буде Амстердам. Та, як пояснила мер міста, концертний зал Ziggo Dome, який планувалося використати для конкурсу, буде недоступний в заплановані дати.

Перший півфінал конкурсу відбудеться 12 травня, другий півфінал – 14 травня, а грандіозний фінал – 16 травня.

У жовтні конкурс отримав офіційне гасло. Так, "Євробачення-2020" мине під девізом Open Up ("Відкрийся").

Цього року у головному пісенному конкурсі візьмуть участь представники 41 країни. Так, на "Євробачення" повернуться учасники з Болгарії та України, які не брали участь 2019 року. Втім, у грандфіналі за головний кубок боротимуться 26 учасників.

На початку грудня організатори показали, який вигляд матиме сцена шоу. Розробником майданчика вчергове став німець Флоріан Відер, який виступає дизайнером сцени "Євробачення" вже шостий рік поспіль.

Також відомо, що шоу вестимуть троє найяскравіших представників нідерландського шоу-бізу: відома ведуча та акторка Шанталь Янзен, співачка та дворазова учасниця "Євробачення" Едсілія Ромблі та співак і шоумен Ян Сміт.

Хоча "Євробачення-2020" відбудеться у травні, втім, букмекери уже оприлюднили перші ставки на переможця у фіналі. Так, на їхню думку цього року тріумфує Італія. У трійці незмінно перебувають Росія та Швеція.

Нещодавно у Роттердамі відбулося жеребкування між країнами-учасницями пісенного змагання. Так, Україна представить свій номер у першому півфіналі, 12 травня. Разом з нашою країною також свої пісні виконають Росія, Білорусь, Литва, Румунія, Хорватія, Македонія, Швеція, Словенія, Австралія, Ірландія, Норвегія, Кіпр, Азербайджан, Мальта, Ізраїль та Бельгія.

Повʼязані теми:

Наступна публікація