"Євробачення-2020": імена усіх фіналістів нацвідбору

"Євробачення-2020": імена усіх фіналістів нацвідбору

"Євробачення-2020": імена усіх фіналістів нацвідбору

Фото: instagram.com/eurovision.ua

Стало відомо, хто побореться за право представляти Україну у Роттердамі.

Під час другого півфіналу національного відбору на "Євробачення-2020" визначились ще троє учасників, які боротимуться за перемогу у фіналі.

Так, на сцені виступили вісім учасників, а саме MOONZOO feat. F.M.F. Sure, FO SHO, Еліна Іващенко, Олександр Порядинский, GARNA, KHAYAT, David Axelrod та TVORCHI. Втім, до фіналу потрапило лише троє.

За результатами голосів членів журі та глядачів, до фіналу нацвідбору пройшли TVORCHI, KHAYAT та David Axelrod.

Оцінки членів журі розподілилися так: GARNA – 1 бал, Олександр Порядинский – 2 бали, FO SHO – 3 бали, Еліна Іващенко – 4 бали, MOONZOO feat. F.M.F. Sure – 5 балів, David Axelrod – 6 балів, KHAYAT – 7 балів, та TVORCHI – 8 балів.

За підсумками глядацького голосування бали розприділилися так: GARNA – 1 бал, MOONZOO feat. F.M.F. Sure – 2 бали, FO SHO – 3 бали, Еліна Іващенко – 4 бали, David Axelrod – 5 балів, Олександр Порядинский – 6 балів, KHAYAT – 7 балів, та TVORCHI – 8 балів.

Тож вже точно відомо, що саме TVORCHI, KHAYAT та David Axelrod разом із фіналістами першого півфіналу Jerry Heil, KRUTЬ та Go-A 22 лютого поборються за право представляти нашу країну на міжнародному музичному конкурсі "Євробачення-2020".

Фото: instagram.com/eurovision.ua

Пропонуємо пригадати, як фіналісти національного відбору виступали у півфіналах.

Jerry Heil

KRUTЬ

Go-A

TVORCHI

KHAYAT

David Axelrod

Нагадаємо, цього року Національний відбір на конкурс "Євробачення-2020" стартував 16 жовтня за оновленими правилами. Так, учасником Національного відбору може бути виконавець або колектив, який не здійснює концертної діяльності на території РФ із 2014 року, не планує та не анонсує її під час конкурсу й до фіналу "Євробачення", а також не в’їжджав на територію Криму з порушенням законодавства України.

Відбір складатиметься з трьох етапів: всеукраїнський онлайн-збір анкет (тривав до 25 грудня), телевізійні півфінали (8 та 15 лютого) та фінал, під час якого Україна назве свого представника на "Євробачення-2020" (22 лютого).

П'ятий рік поспіль учасників нацвідбору судитиме Андрій Данилко. Місце за суддівським столом поруч із народним артистом також займе популярна співачка Тіна Кароль. Крісло замість Євгена Філатова посяде генеральний продюсер радіохолдингу №1 в Україні "ТАВР Медіа", генеральний директор "Хіт ФМ" Віталій Дроздов. Музичним продюсером Національного відбору вчергове стане Руслан Квінта, креативною продюсеркою — Наталія Франчук, ведучим прямих ефірів — Сергій Притула.

20 січня стали відомі імена учасників національного відбору на конкурс "Євробачення-2020". За право представляти Україну на міжнародній музичній першості змагатимуться 16 конкурсантів.

22 січня у Києві відбулося жеребкування, під час якого визначився порядок виступів учасників українського нацвідбору. 

ТСН.ua зібрав короткі відомості про усіх учасників, а також пісні, з якими виконавці боротимуться за право представити Україну на "Євробаченні-2020".

Повʼязані теми:

Наступна публікація