"Євробачення-2020": переможниця першого півфіналу KRUTЬ ніжно заспівала у фіналі нацвідбору

"Євробачення-2020": переможниця першого півфіналу KRUTЬ ніжно заспівала у фіналі нацвідбору

Фото: instagram.com/eurovision.ua

Вже через кілька годин стане відомо ім’я представника від України.

Щойно розпочався фінал національного відбору на "Євробачення-2020", за перебігом подій якого ви можете стежити в текстовій онлайн-трансляції.

Першою на сцену вийшла фаворитка першого півфіналу тендітна бандуристка KRUTЬ з ніжною піснею "99".

Примітно, що за даними букмекерів виконавиця посідала останню сходинку перед початком першого пфівфіналу, але їй вдалося вибороти перемогу у ньому і наразі заспівати у фіналі.

Для фіналу Марина змінила свій образ та номер. Вона з'явилася на сцені у іншій білій сукні із високим розрізом та об'ємними рукавами та з розпущеним волоссям. Незмінним лише залишився її інструмент - бандура, яку цього разу на відміну від фіналу тримала стоячи та зауважила, що це не легко, оскільки вона важить 12 кг та має 165 струн.

Та варто зауважити, що артистка, яка у півфіналі на початку пісні від хвилювання не потрапляла у ноти, наразі виконала пісню трошки краще.

Судді, хоч і зауважили, що номер був неідеальним, проте їм сподобався номер вокалістки.

"Це було круто. Дуже вдале рішення встати зі стільця. Воно дало вам більше свободи, навіть вокально. Однак неідеально заспівали, не зовсім впевнено", - прокоментув номер Віталій Дроздов.

А от на думку Тіни Кароль все було ідеально.

"Ви цілісна людина, яка потрібна молоді в суспільстві. У вас немає темної душі. Бачу щиру українку, музиканта. Важаю все було ідеально", - зауважила Тіна Кароль.

Зі свого боку, Андрій Данилко поділився, що її пісня – найатмосферніша із усіх, що представлені у фіналі. 

Зауважимо, що сьогодні за честь представляти Україну на міжнародній музичній першості KRUTЬ, JERRY HEIL, Gо-А, David Axelrod, KHAYAT, TVORCHI.

Нагадаємо, цього року Національний відбір на конкурс "Євробачення-2020" стартував 16 жовтня за оновленими правилами. Так, учасником Національного відбору міг бути виконавець або колектив, який не здійснював концертної діяльності на території РФ із 2014 року, не планував та не анонсував її під час конкурсу й до фіналу "Євробачення", а також не в’їжджав на територію Криму з порушенням законодавства України.

П'ятий рік поспіль учасників нацвідбору судить Андрій Данилко. Місце за суддівським столом поруч із народним артистом також зайняла популярна співачка Тіна Кароль. Крісло замість Євгена Філатова посів генеральний продюсер радіохолдингу №1 в Україні "ТАВР Медіа", генеральний директор "Хіт ФМ" Віталій Дроздов. Музичним продюсером Національного відбору вчергове став Руслан Квінта, креативною продюсеркою — Наталія Франчук, ведучим прямих ефірів — Сергій Притула.

ТСН.ua зібрав пісні усіх фіналістів, з якими вони  намагатимуться здобути перемогу у нацвідборі конкрсу "Євробачення-2020".

Повʼязані теми:

Наступна публікація