"Євробачення-2020": учасники другого півфіналу нацвідбору та їхні пісні

"Євробачення-2020": учасники другого півфіналу нацвідбору та їхні пісні

Другий півфінал конкурсу відбудеться 15 лютого.

Тільки нещодавно стали відомі імена перших фіналістів нацвідбору на "Євробачення-2020", аж днями відгримить другий півфінал конкурсу.

Так, 15 лютого спробують свої сили наступні вісім учасників. За право представляти Україну на міжнародній арені цієї суботи поборються MOONZOO feat. F.M.F. Sure, FO SHO, Еліна Іващенко, Олександр Порядинский, GARNA, KHAYAT, David Axelrod та TVORCHI.

ТСН.ua пропонує переглянути короткі відомості про учасників другого півфіналу, а також послухати пісні конкурсантів.

MOONZOO feat. F.M.F. Sure

Цей український електронний гурт музиканти створили у Львові два роки тому. Перший сингл MOONZOO feat. F.M.F. Sure – пісня Alive. У треці виконавці поєднали синтезатори та баян. Свій стиль учасники гурту назвали Sad Dance.

Фото: instagram.com/moonzoo_band

На нацвідборі гурт виконає трек Maze.

FO SHO

Другими на нацвідборі випробують свої сили дівчата із афроукраїнського хіп-хоп гурту FO SHO. Сестри Бетті, Міріям і Сіона Ендале об’єдналися на початку 2019 року. Дівчата дуже пишаються своїм унікальним культурним походженням та демонструють його у своїх піснях та енергійних живих виступах.

Фото: instagram.com/fosho.official

Під час Нацвідбору гурт представить пісню BLCK SQR.

Еліна Іващенко

На сцену другого півфіналу також вийде переможниця вокальних шоу "Х-фактор" та "Голос. Діти" Еліна Іващенко. Дівчина займається музикою з п’яти років. Співачка також працює радіоведучою та викладачкою вокалу.

Фото: instagram.com/elina.ivashchenko_official

15 лютого виконавиця представить авторську ліричну пісню під назвою Get up.

Олександр Порядинський

Олександр Порядинський – переможець "Х-Фактору". 21-річний співак також пише слова та музику для композицій.

Фото: instagram.com/poryadinskijo

За право представляти Україну на "Євробаченні-2020" Порядинський боротиметься із ліричним треком Savior.

GARNA

П’ятою виступить на другому нацвідборі GARNA. Це сольний проєкт української співачки Альони Левашевої. Від 2014 року Альона Левашева – вокалістка симфонічного кросовер-оркестру Prime Orchestra. За п’ять років існування оркестру було зіграно близько 500 концертів у містах України.

Фото: instagram.com/garna_official

Для національного відбору GARNA підготувала пісню Who We Are?.

KHAYAT

KHAYAT – 22-річний український артист та автор пісень. Музикант виступає у жанрі фольктроніка. Фіналіст "Голосу країни-9" та півфіналіст Нацвідбору на "Євробачення-2019". У своїх треках виконавець вдало поєднує електронну музику, етнічні мелодії та східні мотиви.

Фото: instagram.com/ado.khayat

Трек для пісенного конкурсу отримав назву CALL FOR LOVE.

David Axelrod

David Axelrod, справжнє ім’я якого Володимир Ткаченко, відомий український співак, музикант та композитор. Учасник проєктів "Шанс-4", "Х-фактор", "Танці з зірками" та "Голос країни-9". Співак вже брав участь у нацвідборі на "Євробачення-2013" та дійшов до фіналу.

Фото: instagram.com/david__axelrod

Співак підкорюватиме серця глядачів нацвідбору романтичною баладою HORIZON.

TVORCHI

Гурт TVORCHI, який останнім виступить на сцені другого півфіналу, заснований два роки тому. Чоловічий дует Андрія Гуцуляка та Джеффрі Кенні створює музику, яку слухає весь світ. Зокрема, хіт Believe за лічені дні увійшов до топ-10 у чартах Google Play в Україні.

Фото: instagram.com/tvorchi_official

Під час нацвідбору гурт представить пісню Bonfire.

Нагадаємо, цього року Національний відбір на конкурс "Євробачення-2020" стартував 16 жовтня за оновленими правилами. Так, учасником Національного відбору може бути виконавець або колектив, який не здійснює концертної діяльності на території РФ із 2014 року, не планує та не анонсує її під час конкурсу й до фіналу "Євробачення", а також не в’їжджав на територію Криму з порушенням законодавства України.

Відбір складатиметься з трьох етапів: всеукраїнський онлайн-збирання анкет (тривав до 25 грудня), телевізійні півфінали (8 та 15 лютого) та фінал, під час якого Україна назве свого представника на "Євробачення-2020" (22 лютого).

П'ятий рік поспіль учасників нацвідбору судитиме Андрій Данилко. Місце за суддівським столом поруч із народним артистом також займе популярна співачка Тіна Кароль. Крісло замість Євгена Філатова посяде генеральний продюсер радіохолдингу №1 в Україні "ТАВР Медіа", генеральний директор "Хіт ФМ" Віталій Дроздов. Музичним продюсером Національного відбору вчергове стане Руслан Квінта, креативною продюсеркою — Наталія Франчук, ведучим прямих ефірів — Сергій Притула.

20 січня стали відомі імена учасників національного відбору на конкурс "Євробачення-2020". За право представляти Україну на міжнародній музичній першості змагатимуться 16 конкурсантів.

22 січня у Києві відбулося жеребкування, під час якого визначився порядок виступів учасників українського нацвідбору. 

ТСН.ua зібрав короткі відомості про усіх учасників, а також пісні, з якими виконавці боротимуться за право представити Україну на "Євробаченні-2020".

Повʼязані теми:

Наступна публікація