Ймовірного замовника вбивства Тупака Шакура засудили на 28 років

Ймовірного замовника вбивства Тупака Шакура засудили на 28 років

Фото: Getty Images

За деякими версіями, Шуг Найт пов'язаний з вбивствами Тупака і репера Біггі.

За 22 роки після загибелі Тупака Шакура з'явилась інформація про його ймовірного вбивцю. А сьогодні засудили ймовірного замовника його вбивства.

За даними видання NME, впливового хіп-хоп-продюсера Меріона Найта-молодшого, більш відомого як Шуг Найт, засудили до 28 років тюремного ув'язнення. 

Шуг Найт у залі суду / Фото: Reuters

Найта звинуватили в умисному наїзді на двох осіб в січні 2015 року. В результаті один з постраждалих, Террі Картер, помер, а інший, Кле Слоун, отримав травми.

За деякими версіями, Шуг Найт безпосередньо пов'язаний з вбивствами Тупака і репера Біггі. Продюсер перебував за кермом машини, в якій сидів Шакур, коли того застрелили, проте сам не постраждав. У документальному фільмі "Тупак Шакур: Перш ніж я прокинуся" охоронець Тупака розповів, що Найт спеціально не сів з іншого боку автомобіля, тому що знав про запланований напад і про те, з якого боку будуть стріляти.

Snoop Dogg відкрито називав Найта замовником вбивства Тупака в своєму альбомі Tha Doggfather. Цієї ж думки дотримувався слідчий Грег Кадінг, який випустив книгу "Убивчий реп: Розслідування двох гучних вбивств Тупака і Біггі".

Нагадаємо, днями у радіоефірі Snoop Dogg "послав" Каньє Веста та усіх прихильників Трампа.

Повʼязані теми:

Наступна публікація