Юлія Саніна відповіла, чи хотіла б стати тренеркою шоу "Голос країни"

Юлія Саніна відповіла, чи хотіла б стати тренеркою шоу "Голос країни"

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Минулого тижня співачка була "радницею" MONATIK в "нокаутах".

Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна, яка стала "радницею" MONATIK в "нокаутах" шоу "Голос країни-11", відповіла, чи хотіла б стати тренеркою проєкту.

Так, у програмі "Світське життя" артистка прокоментувала свою участь у шоу та зізналася, що не проти стати зірковою наставницею.

"Діма як джентльмен, він пустив мене в це крісло, тому що я мала насправді сидіти поруч на стільчику. Я ніколи не приховувала, що я не відмовилася б від тренерського крісла. Тіна навіть хотіла мене задушити, як вона там казала. О, я б з Тіною поконкурувала б залюбки", – поділилася зірка.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Крім того, Саніна розповіла про грандіозний концерт, який запланований на кінець травня на НСК "Олімпійський". Так, невідомо, чи вдасться влаштувати подію, зважаючи на пандемію коронавірусу. Юлія поділилася, що уже рік хвилюється за долю виступу та попри все, команда готується.

"Ми готуємося так, що вже завтра можемо дати цей концерт. Тобто ми репетируємо, дійсно, шиємо костюми, номери, графіка, все прописується, сцена вже придумана і готова. Ми живемо в цій країні, ми тут музиканти, не збираємося тікати. Концерт відбудеться. Це головний меседж, яким я себе заспокоюю. Не зараз, так через декілька місяців, коли законом це буде дозволено. Я дійсно нервую, я нервую вже цілий рік", – зізналася виконавиця.

Що Юлія Саніна подарувала Монатику на День народження

Що Юлія Саніна подарувала Монатику на День народження

Нагадаємо, раніше Юлія Саніна розповіла, до кого її ревнує чоловік. Також артистка поділилася, через що сварилася з коханим.

Повʼязані теми:

Наступна публікація