YUNA-2018: Проникливий Monatik, запальний O.Torvald та пурхлива Камалія

YUNA-2018: Проникливий Monatik, запальний O.Torvald та пурхлива Камалія

"Время и Стекло" / Фото: ТСН.ua

У Києві відбулася щорічна музична премія.

У понеділок, 26 лютого, у Києві відбулася щорічна музична премія YUNA.

Хто став тріумфатором цього року ми вже дізналися, тепер пропонуємо подивитись, яким був сам концерт.

Так, ведучим організатори YUNA-2018 покликали шоумена Анатолія Анатоліча, який протягом вечора звертався до зали, балкону та жартував. Наприклад, підійшовши у залі до представника від України на "Євробачення 2018" Melovin, ведучий попросив його не вигравати конкурс у Португалії, а зайняти друге місце.

Минулого вечора на присутніх у залі чекали несподівані виступи.

Так, здивував виступ Сергія Бабкіна, який виконуючи пісню "Де би я" на середині свого виконання зупинився і запросив на сцену відомого гітариста та композитора Франсіса Гойю. Музиканти вдвох зіграли на гітарі і Сергій заспівав ліричну пісню "Забери". Це звучало дуже проникливо.

Сергій Бабкін та Франсіс Гойя / Фото: ТСН.ua

Приголомшив також своїм виступом тріумфатор премії YUNA-2018, Monatik. Завжди запальний співак, цього вечора постав перед глядачами у зовсім новому образі і зачитав проникливе послання в майбутнє своїм слухачам.

В своєму музичному зверненні артист торкнувся найпотаємніших тем – доброти, чесності, вміння прощати і, звичайно ж, любові. Відкрито та щиро він звернувся у майбутнє до своїх найближчих людей, але так що кожен, хто прослухав знайшов щось близьке і рідне для себе.

MONATIK / Фото: ТСН.ua

Найбільш запальним став виступ гурту O.Torvald, які заспівали пісню "В подушках" з акомпанементом скрипачок, що зробило композицію ще більш потужною.

Фото: ТСН.ua

Не минула премія без виступу співачки та дружини співорганізатора YUNA Мохаммада Захура Камалії, які на червоній доріжці з'явилися зі своїми дочками. Як і минулого року співачка підготувала неочікуваний та видовищний сюрприз.

Артистка представила прем’єру українськомовної пісні, але навіть не це стало справжнім подарунком. Глядачів зворушив номер співачки. На початку пісні у Камалії почала розвиватися сукня, а під кінець у повітря здійнялась і сама артистка. Це було неперевершено.

Камалія / Фото: ТСН.ua

Закривав концерт виступ лауреатів премії у номінації "За особливі досягнення в музиці" гурт "Брати Гадюкіни", з якими на сцену для виконання композиції "Файне місто Тернопіль" вийшли колектив Freedom Jazz, фронтмен гурту "Скай" Олег Собчук та дитяче тріо.

Варто зауважити, що деяких відомих артистів не було на церемонії. Так відсутня була лауреат премії "Найкраща виконавиця" Тіна Кароль, триумфаторка минулого року Джамала, а також володарка премії за "Найкращий альбом" Loboda. Але премію Світлани передали в руки її похресниці, яка вийшла на сцену за нагородою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація