Продюсер "Скаженого весілля" Юрій Горбунов поміркував, чи хоче, щоб син пішов його стопами

Продюсер "Скаженого весілля" Юрій Горбунов поміркував, чи хоче, щоб син пішов його стопами

Фото: mozgientertainment.com

Актор розповів, що йому неважливо ким стане у майбутньому син.

Актор та телеведучий Юрій Горбунов, який у фільмі "Скажене весілля 2", зіграв роль тамади,  розповів чи хоче, щоб його син пішов стопами тата.

Так, шоумен який з'явився в образі Назарія Запухляка на початку запальному кліпі "Свят! Свят! Свят!" у коментарі для ТСН.ua поміркував щодо майбутнього свого сина та зізнався, що йому неважливо, з якою професією він пов’яже своє життя. 

Фото: mozgientertainment.com

"Я не знаю, як він захоче, то стане актором, якщо ні – то ні. Насправді, не завжди діти акторів стають акторами, і не завжди діти не акторів не стають акторами. У мене в родині не було акторів, я поступив в театральне", – поділився Юрій Горбунов.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Актор додав, що йому головне, щоби син відчував свою потрібність, любов інших до себе, і займався тим, що йому подобається. "А яка це буде професія – вже неважливо. Все, насправді залежить від того, яка в нього буде освіта", – розповів зірковий татусь.

Також Юрій поділився секретом, як не збожеволіти та знайти час на родину у вирі проєктів та ролей, в яких він задіяний.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

"А чого божеволіти? Це робота, яку я люблю, від якої я отримую задоволення і за яку ще й гроші платять, тому нема жодних питань. Ми звичайно знаходимо час, щоб погратися з Іваном, щоб і йому приділити час. На щастя, ми багато працюємо разом, і разом зайняті, і разом вільні, тому коли ми вільні, ми встигаємо разом побути з Іваном, катаємося на велосипедах, гуляємо, граємося вдома. Ну, звичайно, хотілося б більше, але сидіти вдома набридне і тобі, і дитині, так що все має бути дозовано. Все встигаємо. Все має бути просто в радість", - зізнався артист.

Нагадаємо, нещодавно Юрій Горбунов зізнався, що найбільше цінує у дружині Катерині Осадчій.

Повʼязані теми:

Наступна публікація