Юрій Горбунов розповів про свій перший фільм, де виступив продюсером, дієту та батьківство

Юрій Горбунов розповів про свій перший фільм, де виступив продюсером, дієту та батьківство

Фото: Новое время

У першому фільмі Юрія Горбунова одну з головних ролей може зіграти французький актор Омар Сі.

Молодий татусь Юра Горбунов в перерві між насиченими зніманнями, прямими ефірами "Танців з зірками", продюсерською роботою і насиченими сімейними турботами, знайшов час для спілкування з журналістами.

Так, у свіжому інтерв’ю для журналу "Новое время" Юра розповів про свій новий фільм, над яким вже активно працює, - він продюсує романтичну комедію "Скажене весілля", в якій одну з головних ролей може зіграти знаменитий комік Омар Сі, французький актор і володар престижної премії Сезар, з яким наразі ведуться перемовини.

Горбунов тішиться через свою перевантаженість і недосип: "Найгірше, що може бути, - коли мовчить телефон".

Також Горбунов поділився, що більше не їсть червоного м'яса і обмежує себе в солодкому, як і його дружина Катерина Осадча. Він веде здоровий спосіб життя і займається йогою.

Юрій Горбунов / Фото: Новое время

Окрім того, актор та ведучий розповів, що найбільше досягнення в житті для нього - це син Іван. А найбільший провал, що син з'явився так пізно.

"Я хочу ще доньку, - мрійливо каже телеведучий.- Багато цікавих проектів, в тому числі розвивати свою продюсерську діяльність. Планів багато. Але ви знаєте, що менше ділитися особистими планами, то більше шансів їх реалізувати".

"А є роль, про яку ви мрієте?" - запитав у Юри журналіст. "Поганий той солдат, який не мріє стати генералом, і поганий той актор, який не мріє зіграти Гамлета", - багатозначно відповідає Горбунов, який закінчив Київський театральний інститут з червоним дипломом.

Нагадаємо, раніше Юрій Горбунов розповів, як виховуватиме сина. Актор сказав, що малюк має почути те, що свого часу Юрій почув від свого діда.

Повʼязані теми:

Наступна публікація