Юрій Горбунов розсекретив, в якій країні зніматиметься "Голос країни-13"

Юрій Горбунов розсекретив, в якій країні зніматиметься "Голос країни-13"

Голос країни, Юрій Горбунов та Катерина Осадча / Фото: пресслужба каналу "1+1"

Також стало відомо, що кастинг проєкту подовжили до 15 червня.

Сьогодні в ефірі "Сніданку з 1+1" на телеканалі "1+1 Україна" ведучі проєкту "Голос країни" Юрій Горбунов та Катерина Осадча розповіли про особливості 13 сезону головного музичного проєкту.

Так, в ефірі підігріли чутки про те, що Україна та Польща об'єдналися для створення нового сезону. За словами Горбунова, знімання нового сезону "Голосу країни" відбудуться у Польщі. Нагадаємо, офіційного підтвердження цієї інформації ще не було.

"Надзвичайно приємно констатувати факт, що "Голос країни-13" розширює свої горизонти і знімає будь-які межі. Польща – це головний друг України, який підставив своє плече у важку хвилину, отже в творчості ми об'єднаємося. "Голос країни" залунає всією Європою, адже Україна та Польща об'єднуються для створення нового сезону музичного проєкту", - сказав Юрій Горбунов.

Голос країни / Фото: пресслужба каналу "1+1"

Ведучі також наголосили на тому, що кастинг проєкту подовжено до 15 червня.

"Ми плануємо об'єднати українців з усіх куточків світу на знімальному майданчику у Польщі, тому якщо ви українець, проживаєте у Європі, або в Україні, ми чекаємо вас на онлайн кастингу, який триває до 15 червня. Не зволікайте і заповнюйте заявку онлайн прямо зараз", - наголосив Юрій Горбунов.

Катерина Осадча дала поради, що зробити вокалістам, аби вдало пройти кастинг "Голосу країни".

"Першою чергою можу дати пораду не хвилюватися, а правильно обрати репертуар. Важливо, щоб пісня була цікава вокально, адже від цього залежить перше враження, яке ви складете на кастинг-менеджера. Раджу використати свій шанс на повну, і якщо у вас виходить записати в одному відео "попурі" - це потрібно зробити", - каже Катерина Осадча.

Голос країни / Фото: пресслужба каналу "1+1"

Нагадаємо, телеканал шукає вокалістів від 16 років, які мріють, аби їх спів почули мільйони. Для того, щоб пройти онлайн-кастинг потрібно заповнити анкету на сайті casting.1plus1.ua у розділі "Голос країни" та завантажити туди відеоролик або посилання на відео свого співу. Найкращі анкети учасників будуть прослухані музичними продюсерами проєкту, а вокалісти отримають можливість виступити на головній музичній сцені країни та показати свій спів всьому світові. Новий сезон "Голосу країни" покажуть на "1+1 Україна".

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація