Юрій Горбунов вперше поділився подробицями весілля з Катериною Осадчою

Юрій Горбунов вперше поділився подробицями весілля з Катериною Осадчою

Фото: instagram.com/kosadcha

Пара мріє ще раз відсвяткувати одруження.

Відомий актор та телеведучий Юрій Горбунов, який поміркував, чи хоче, щоб син пішов його слідами, наразі вперше поділився подробицями весілля з Катериною Осадчою.

В інтерв’ю для Viva Горбунов розповів, що у них з Осадчою було не весілля, а весільна вечірка. Зіркова пара побралася 2017 року, за два тижні до народження сина Івасика.

"Наша мама була такою великою! Вона весь час сиділа, а всі навколо неї танцювали. Тепер Катя мріє про таке весілля, де зможе відірватися на повну. Її ідеальне весілля зі мною ще попереду", – заінтригував актор.

Фото: instagram.com/kosadcha

Також Юрій Горбунов пригадав зворушливі моменти із вечірки. Зокрема, те, що яскраве святкування організували саме друзі пари.

"Вони нам сюрпризом підготували весілля. Ми приїхали в РАЦС на своїй машині і запросили найближчих друзів. Наші куми пригнали радянську "Чайку" з лялькою на капоті, в яку посадили нас і відвезли на святкування", – поділився телеведучий.

Фото: instagram.com/kosadcha

Потім, за словами Юрія, на вечірці виявилося, що друзі запросили артистів та влаштували справжні народні гуляння. Зокрема, ходили з короваями та співали пісні.

"Було все круто. Ми нічого з цього не планували, все зробили наші куми", – зауважив Горбунов. Крім того, чоловік Катерини Осадчої додав, що їхні стосунки стали ще кращі з появою сина.

Нагадаємо, нещодавно закохані Юрій Горбунов та Катерина Осадча показали, як відпочивали в Італії. Пара влаштувала собі романтичні канікули в Римі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація