З Бекхем, мамою та Кейт: Меган планує організувати другий baby shower

З Бекхем, мамою та Кейт: Меган планує організувати другий baby shower

Фото: Associated Press

Цього разу свято повинно вийти набагато скромнішим.

Вагітна дружина пинца Гаррі Меган, яка вже, ймовірно, не з'являтиметься на офіційних заходах, вирішила зосередитися на народженні дитини і влаштувати на честь неї чергове свято.

Не так давно герцогиня Сассекська з розмахом влаштувала baby shоwer у Нью-Йорку, куди було запрошено близько 20 її друзів. А тепер, як повідомляє видання Daily Mail, Меган Маркл розпочала підготовку до другої вечірки на честь майбутнього поповнення в сімействі, тільки вже у Лондоні. 

Фото: Associated Press

Повідомляється, що на британську версію герцогського baby shower прилетить мати Меган, Дорія Регланд, яка мешкає у Каліфорнії.

Решта запрошених - британські друзі Меган і Гаррі: дизайнерка Вікторія Бекхем і герцогиня Кембриджська Кейт, яка за чутками, і взяла на себе всі турботи по організації вечірки.

Зазначається, що на відміну від першої, на яку Меган витратила близько 460 тисяч доларів, друга вечірка повинна вийти набагато скромнішою, оскільки на ній буде присутньо всього приблизно шість осіб.

Фото: Associated Press

Спочатку Меган планувала провести захід в Frogmore Cottage в Віндзорі, куди вона і принц Гаррі вже зовсім скоро переїздять. Але ремонтні роботи ще не закінчені, а це означає, що вечірка може бути перенесена в Букінгемський палац.

Нагадаємо, днями Меган та принц Гаррі вшанували пам'ять загиблих у теракті в Новій Зеландії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація