З шипів у мережива: сексуальна Астаф'єва оголила душу перед фанатами

Артистка презентувала композицію "Управляй мной".

Незабаром шанувальники таланту Даші Астаф'євої, яка оголеною подражнила шанувальників, зможуть відкрити нову межу свого кумира.

У творчому експерименті, який існуватиме паралельно з NIKITA Даша змінить шкіру, латекс, батіг і шипи на мережива і лірику. Фанати пізнають Дашу з несподіваного боку: замість агресивної сексуальності та еротичного епатажу – дуже особисті, зворушливі композиції, оголені почуття і поезія.

Не всі знають, що Астаф'єва пише вірші, якими тепер вирішила поділитися з шанувальниками. Передбачається, що виступи співачки відбуватимуться в театралізованій формі, з постановками від провідних хореографів та елементами імпровізації.

"У своєму сольному проекті я хочу показати себе такою, якою буваю тільки з дуже близькими людьми - ніжною, люблячою, десь смішною і наївною. Звичайно, я відчуваю хвилювання, виходячи на сцену з таким відвертим матеріалом, але я відчуваю, що внутрішньо дозріла. Якщо NIKITA для мене – творчість на рівні тіла, то цей проект – творчість на рівні душі", - розповіла Астаф'єва.

16 листопада відбулася прем'єра першого відеокліпу на пісню "Управляй мной". Вона колись була написана великим другом Даші – Романом Бабенком, який трагічно загинув в автокатастрофі. До речі, Роман є автором усіх перших хітів гурту NIKITA.

Проект – на самому початку становлення. Однак нещодавно, під час резонансного виступу NIKITA у Берліні, Даша виконала композицію, створивши приємний контраст хижому натиску фетиш-тріо.

До речі, про сексуальність. Те, що новий проект ліричний, аж ніяк не означає, що він пуританський. Даша, одна з 11 найкрасивіших дівчат світу за версією Playboy, безумовно, радуватиме шанувальників своєю красою, однак в іншому образі.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва зізналася, що коханий зрадив їй з подругою. Артистка дуже важко пережила зраду двох близьких людей.

Повʼязані теми:

Наступна публікація