З TAYANNA ефектно злетіла накидка у фіналі нацвідбору "Євробачення-2017"

З TAYANNA ефектно злетіла накидка у фіналі нацвідбору "Євробачення-2017"

З TAYANNA ефектно злетіла накидка у фіналі нацвідбору "Євробачення-2017"

Артистка змінила вбрання у фіналі конкурсу.

Співачка TAYANNA під час виступу у фіналі нацвідбору "Євробачення-2017" дещо видозмінила сценічний образ.

Якщо у півфіналі артистка постала у червоному пальті та комбінезоні, то цього разу виконавиця вийшла на сцену у розкішній червоній накидці. У певний момент накидка ефектно злетіла з TAYANNA і вона лишилася у золотистій сукні.

Як розповів один з членів журі Костянтин Меладзе, напередодні фіналу TAYANNA захворіла

"Таня обрала найважчий шлях. У неї важка пісня, яка потребує здоров'я. На нашу голову вона вчора захворіла. Цього майже не було чутно. Вона показала, що окрім вокальних даних, у неї є сила волі, стержень, щоб боротися у таких важких ситуаціях. Дякую Таню, ти молодець", - похвалив Меладзе співачку.

А от Андрій Данилко вкотре зауважив, що виступ і пісня співачки є надто традиційними

"Люди таке люблять –  те, що ви робите. Я противник традиційних пісень. Ви сьогодні це все посилили. Це був набір традиційних прийомів. І сукня улетіла ще. Люди за такі пісні голосують, це дуже традиційно. Хотілося чогось особливого", - пояснив Андрій.

Джамала ж, своєю чергою, поділилася, що дуже переживала за TAYANNA і відчувала, що артистка захворіла

"У мене мокрі долоні. Бо я співала з Танею кожну ноту, я чула, що вона хвора. Я проспівувала кожне слово. Ти великий молодець. Так, було важко. Ти боролася з цим. Ти доспівала до кінця. Ти молодець і неймовірна красуня", - прокоментувала Джамала.

Нагадаємо, що ще одна конкурсантка ILLARIA змінила сукню і відмовилася від "казкового" лісу у фіналі нацвідбору "Євробачення". Артистка відмовилася від образу мавки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація