Загублено невинні життя. Як світові зірки відреагували на теракт у Манчестері

Загублено невинні життя. Як світові зірки відреагували на теракт у Манчестері

Фото: Getty Images

Співчуття родинам загиблих висловили Селена Гомес, Тейлор Свіфт, Нікі Мінаж, Кеті Перрі та багато інших.

Кривавий теракт у Манчестері, який стався одразу після концерту співачки Аріани Гранде, не залишив байдужими як іноземних, так і українських зірок.

Так, співчуття потерпілим та родинам загиблих висловили Селена Гомес, Тейлор Свіфт, Нікі Мінаж, Кеті Перрі, Іоланда Хадід. Серед вітчизняних знаменитостей першим на жахливу подію відреагував лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.

Святослав Вакарчук

"Приголомшений новинами з Манчестера. Моє серце з родинами жертв. Будь ласка, тримайтеся!"

Селена Гомес

"Мої думки і молитви надсилаю всім постраждалим у Манчестері"

Тейлор Свіфт

"Мої думки, молитви та сльози всім постраждалим у Манчестері під час трагедії, яка сталася вночі. Я надсилаю всю мою любов"

Кеті Перрі

"Моє серце розбите разом з родинами сьогодні. Розбите серце за Арі. Розбите серце за стан цього світу"

Нікі Мінаж

"Моє серце болить за мою сестру, Аріану і кожну родину, яка постраждала у цій трагічній події у Великій Британії. Невинні життя загублено. Мені дуже шкода це чути"

Іоланда Хадід

"Надсилаю багато любові та світла тим, хто постраждав під час трагедії у Манчестері"

Нагадаємо, у понеділок, 22 травня, у Манчестері на найбільшому критому стадіоні Європи пролунали вибухи після концерту американської поп-співачки Аріани Гранде. Британська поліція підтвердила загибель 19 людей.

За інформацією ЗМІ, на стадіоні сталися два вибухи, в яких використовувалися начинені цвяхами бомби. Поліція вважає трагедію терористичним актом, повідомила прем'єр Великої Британії Тереза Мей.

Сама Аріана Гранде також прокоментувала теракт, який стався після її виступу. Артистка призупинила своє європейське турне у зв'язку з подію.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Життя зірок
Наступна публікація