Закохана Гайтана познайомила обранця із мамою та зізналася, що хоче дітей

Закохана Гайтана познайомила обранця із мамою та зізналася, що хоче дітей

Фото: tabloid.pravda.com.ua

У Мережі ширилася інформація про вагітність зірки.

Співачка Гайтана повернулася на сцену після дворічної перерви та зізналась, що закохана.

Ще наприкінці минулого року артистка прийшла на показ весільних суконь із загадковим чоловіком, котрий ніжно тримав її за руку.

Тоді стало відомо про новий роман голосистої виконавиці. Імені коханого Гайтана все ще не називає, втім поділилася подробицями їхніх стосунків.

Фото: tabloid.pravda.com.ua

"Так, я закохалася. Літаю, весна, все дуже збіглося. У серці прекрасне почуття. Як в піснях, хочу, щоб воно ніколи не закінчувалося. Це додає сили йти по життю більш впевненим кроком, почуватися гармонійніше як жінка", - зізналася співачка в інтерв'ю Tabloid.

За словами артистки, вона вже встигла познайомити обранця із мамою та спланувала зустріч із татом, думка котрого для дівчини дуже важлива.

"І влітку прилетить батько, щоб познайомитися. Для мене дуже важливо, що батько скаже. Мама, познайомившись, відразу дуже розслабилася. Їй дуже сподобався цей чоловік. Сказала, що гідна людина, і що їй приємно бачити, що ми як сім'я, а не незрозуміло що", - розповіла зірка, додавши, що мріє про дітей.

До речі, після появи у Мережі чуток про "цікавий" стан Гайтани сайт ТСН.ua звернувся до директора зірки за коментарем. Представник виконавиці спростував інформацію про її вагітність.

Фото: tabloid.pravda.com.ua

Описуючи свого обранця, співачка сказала, що він також імпульсивна, енергійна і творча людина.

"Він повинен мене захоплювати діями, а не словами. Бути справедливим. Він повинен вміти щось робити професійно і так, щоб я цим захоплювалася. Розумним повинен бути, я повинна розуміти, що є чому в нього повчитися. З відкритим ротом його слухати іноді. Він повинен бути всебічно розвиненим, цікавим. Тоді мене можна здивувати і залишити поруч надовго. Добрим повинен бути. Такого я собі і знайшла", - хизується артистка.

Нагадаємо, раніше Гайтана розлучилася зі своїм цивільним чоловіком, продюсером Едуардом Климом.

Із ним артистка була разом десять років. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація