"Залишилися запитання до співу наживо": Джамала про виступ KAZKA на нацвідборі

"Залишилися запитання до співу наживо": Джамала про виступ KAZKA на нацвідборі

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Член журі пояснила свої бали на конкурсі.

Один з членів журі нацвідбору на "Євробачення-2019" Джамала прокоментувала підсумки другого півфіналу.

Як відомо, судді високо оцінили виступ гурту KAZKA, зауваживши, що цього разу солістка тріо Олександра Зарицька заспівала добре. Проте глядачі з рішенням суддів не були згодні.

Джамала вирішила прокоментувати висновки членів журі.

"Я зазначила, що Саша дійсно виросла як співачка за цей рік. Пісня та номер зроблені доволі цікаво, але все ж залишилися запитання до її співу наживо! Думаю, у фіналі їм буде набагато складніше, адже на них чекає неабияка конкуренція від Freedom jazz, Maruv, Brunettes shoot blondes, YUKO", - зауважила Джамала.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Я рада, що більшість глядачів Нацвідбору проголосували за гурт, який існує вже давно, @freedomjazz_official Їх артистизм та професіоналізм побачили всі! Це був дуже крутий виступ! І ви це відчули. ⠀ @annamariaduet - ще одні круті виконавиці, дуже класно заспівали. На мою думку, їх пісня занадто передбачувана. Хоча, можливо, для конкурсу це і непогано. ⠀ @kazka.band Я зазначила, що Саша дійсно виросла як співачка за цей рік. Пісня та номер зроблені доволі цікаво, але все ж залишилися питання до її співу наживо! Думаю, у фіналі їм буде набагато складніше, адже на них чекає неабияка конкуренція від @freedomjazz_official, @maruvofficial, @brunettesshoitblondes, @yukoua ⠀ Хочу ще раз сказати про цікавий тембр @ado.khayt! Крім того, мені дуже сподобалася його манера спілкування з ведучим та суддями, його відповіді. Це складає дуже круте враження про нього! Він дуже чемна людина. А я ось не втрималась і зараз переймаюся, що не дуже добре вийшло з цитуванням його пісні. Визнаю і вже особисто вибачалася! Бажаю йому, щоб він став ще впевненішим у своєму вокалі та написанні пісень. Дуже хочу побачити його на наступному Нацвідборі. ⠀ @laud_vk залишається для мене поп-соул-виконавцем, який все ще у пошуку своєї пісні для Євробачення. Його цьогорічна композиція дуже кльова, як і сингли @letay_official та @bahroma. Це чудові українські пісні! Мені взагалі подобається, що після Нацвідбору поповнюється скарбничка нашої української музики. Головне, що ці пісні залишаються, слухайте та любіть їх! ⠀ Всім дякую! Чекаємо фіналу! ⠀ Make up @mariia_samharadze Hair @vlasova____irina ⠀ #нацвідбір #esc2019 #eurovision

Публикация от Jamala (@jamalajaaa)

Також вона відзначила цікавий тембр учасника KHAYAT, проте через низку оцінку журі артист не потрапив до фіналу. Глядачі ж виступ виконавця оцінили високо.

"Мені дуже сподобалася його манера спілкування з ведучим та суддями, його відповіді. Це складає дуже круте враження про нього! Він дуже чемна людина. А я ось не втрималась і зараз переймаюся, що не дуже добре вийшло з цитуванням його пісні. Визнаю і вже особисто вибачалася! Бажаю йому, щоб він став ще впевненішим у своєму вокалі та написанні пісень. Дуже хочу побачити його на наступному нацвідборі", - висловила сподівання суддя.

Нагадаємо, що вже відомі імена артистів, які у фіналі нацвідбору, 23 лютого, змагатимуться за право представити Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2019" у Тель-Авіві, Ізраїль.

Повʼязані теми:

Наступна публікація