Заплаканий Гаррі та усміхнена Меган: яким було королівське вінчання

Сьогодні закохані офіційно побралися.

Сьогодні, 19 травня, принц Гаррі та акторка Меган Маркл офіційно одружилися. Пара обмінялася шлюбними обітницями у каплиці Святого Георгія.

Першим до каплиці приїхав наречений принц Гаррі у супроводі старшого брата, принца Вільяма, який став його шафером. А розпочалося дійство після того, як до каплиці, згідно з протоколом, прибула королева Єлизавета II.

Меган вийшла до гостей церемонії у розкішній та водночас стриманій сукні, яку розробила відомий британський дизайнер Клер Келлер. А от принц Гаррі та принц Вільям одягнули форму полку Blues & Royals, зшиту кравцями з Dege & Skinner.

Зауважимо, що протягом усієї церемонії принц Гаррі практично не стримував сльози, на його обличчі було помітно хвилювання. Своєю чергою його обраниця Меган поводилася стриманіше, посміхалася. Наречена здавалася дуже спокійною.

Одружив закоханих архієпископ Кентерберійський Джастін Велбі. Подейкують, що саме він проводив обряд хрещення Меган Маркл.

Як відомо, у березні Меган змінила релігію заради коханого. Так, вона охрестилася в англіканській церкві та змінила протестантську релігію. Цікаво, що на такий вчинок заради коханого Маркл зважилася сама, ніхто з членів королівської сім'ї на цьому не наполягав.

Стосовно того, хто поведе Меган до вівтаря, розгорнулася ціла трагедія. Спочатку це мав зробити батько Меган Томас Маркл, проте він за тиждень до весілля переніс інфаркт і лікарі йому заборонили летіти з Америки до Великої Британії. Врешті, нареченій принца Гаррі довелося попросити про послугу батька її коханого, принца Чарльза

Зауважимо, що після весілля принц Гаррі та Меган мають титули. Тепер принц Гаррі стає Його Королівською Високістю Герцогом Сассекським, а Меган - ЇЇ Королівською Високістю Герцогинею Сассекською.

Повʼязані теми:

Наступна публікація